Guns88 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Dziwna rzecz mi się stała z licznikiem, nie wiem czy problem jest permanentny bo wystąpił tylko przez 1 dzień po deszczach (zalanie czegoś?) ale skoro się zdarzyło to może powrócić. Prędkościomierz zwariował https://youtu.be/a3llkN4Mr04 Miał ktoś podobny przypadek? Czego się czepić - bardziej same zegary czy raczej czujnik?
xsebo1 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Witam. W tym roczniku prędkość była podawana jeszcze z czujnika w skrzyni, za zaistniałą sytuację winił bym licznik. Okresowo potrafią mieć odbicia, na płycie drukowanej tworzą się zimne luty Miałem podobną sytuację, trzy dni wariowal licznik. Obrotomierz, predkosciomierz i komunikat braku ciśnienia oleju. Już prawie kupiłem odpowiednik kolorowego, ale wszystko wróciło do normy Edytowane 10 Października 2016 przez xsebo1
Guns88 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 Dzięki za info, to na razie nie będę się spinać bo już od 3 dni nic się nie dzieje, zima zweryfikuje, jak padnie to będzie kolorowo
Banan Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Sprawdź vagiem w blokach pomiarowych licznika czy prędkość też tak skacze. Jesli tak winny czujnik.
Rekomendowane odpowiedzi