SzybkiStasiu Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Gdzie polecacie w Szczecinie albo okolice regenerowac turbine? Ktos juz tam regenerował jaka cena? I jaka wasza opinia
lukirks83 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Ja mam dobrego chłopaka na podkarpaciu, wysyłam zawsze kurierem, koszt zależny od tego co bedzie do roboty, po sprawdzeniu dzwoni i podaje cene. Jak chcesz namiar to pw
SzybkiStasiu Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 nie bo to za dlugo bedzie trwało
marcin4x4 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Edytowane 11 Października 2016 przez marcin4x4
SzybkiStasiu Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 jak nie wiesz czym sie ogolnie zajmuje to ne komentuj swoje zale... auto mi jest potrzebne dzien w dzien..
marcin4x4 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Powiedź mi od kiedy lokalizacja ma wpływ na szybkość wykonania usługi ? Firma nastawiona na wysyłki często pracuje dużo szybciej niż firmy nastawione na lokalny rynek a całość wykonania usługi zależy głównie od dostępności części w danej chwili. Jak masz ciśnienie to kup używaną w dobrym stanie, nową lub po regeneracji. Edytowane 12 Października 2016 przez marcin4x4
Rekomendowane odpowiedzi