Knoxville Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Witam Mam zatarte kolo od sprezarki klimatyzacji ktore strasznie " jęczy" po odpaleniu auta. Jak wiadomo w silnikach ALT 2.0 sprezarka klimy jest zasilana na jednym pasku z alternatorem i pompa wspomagania.Czy istnieje mozliwosc pominiecia sprezarki ( odlaczenia ) poprzez krotszy pasek klinowy? Prosze o odp
Karolex96_PL Opublikowano 1 Stycznia 2022 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Odgrzewam temat. Mam podobne pytanie czy ktoś przerabiał temat ewentualnie jaki pasek zastosować.
Langista Opublikowano 1 Stycznia 2022 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Weź sobie jakiś sznurek i z pomocą drugiej osoby, która naciągnie na maksa napinacz, zmierz jakiej długości pasek potrzebujesz omijając kompresor klimy.
przem8 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Opublikowano 1 Stycznia 2022 W dniu 17.10.2016 o 23:22, Knoxville napisał: Witam Mam zatarte kolo od sprezarki klimatyzacji ktore strasznie " jęczy" po odpaleniu auta. Jak wiadomo w silnikach ALT 2.0 sprezarka klimy jest zasilana na jednym pasku z alternatorem i pompa wspomagania.Czy istnieje mozliwosc pominiecia sprezarki ( odlaczenia ) poprzez krotszy pasek klinowy? Prosze o odp Zakładasz krótszy pasek, żaden problem.
Rekomendowane odpowiedzi