macieek Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Witam, Wczoraj stalem sie posiadaczem A4 B8 Allroad rocznik 2011. Po 8 latach zajezdzania A4 B6 1.9 TDI AVF (bardzo fajne i oszczedne auto) w koncu zrobilem upgrade. W opcjach miedzy innymi: Bixy skretne, skora, grzane fotele przod, Navi MMI, czujniki parkowania przod i tyl. W planach obowiazkowy program na 205-210bhp. A oto moja niunka Edytowane 18 Października 2016 przez macieek
skotmen Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Fajny Edytowane 18 Października 2016 przez skotmen
barca8585 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Ładny też nad takim myśle
A4AllroadS Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Elegancja miłego użytkowania Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska!
macieek Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Elegancja miłego użytkowania Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska! Dziekówka chlopaki. Auto jest wypaśne. Paweł gdy bede na modach w Rzeszowie - koniecznie zrobimy mini spocik
makthedon Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Super allroad, trafia bardzo w moje gusta Pozdro i bezproblemowej eksploatacji;)
michcio1985 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 dla mnie te allroady są boskie
A4AllroadS Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Elegancja miłego użytkowania Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska! Dziekówka chlopaki. Auto jest wypaśne. Paweł gdy bede na modach w Rzeszowie - koniecznie zrobimy mini spocik Jasna sprawa, czekam na info/kontakt pozdrawiam i szerokości!
black4 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Witaj! Piękny Allroadzik! Ciekawie wyglądają z poszerzeniami w lakierze: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/516436-B8-Audi-Allroad-Lowered-with-staggered-fitment Pozdrawiam!
barca8585 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 powiedz mi i jak to pneumatyczne zawieszenie
griga-st Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Te kilka plastików i relingi bardzo upiększyły bryle aczwórki. Bardzo długo będzie to świeżo wyglądać W A4 niestety nigdy nie było, i prędko nie będzie poduszek(w oryginale ). Takie bayery to dopiero od A6 wzwyż. A szkoda. Z drugiej strony konkurencja tez nie oferuje, to co będą się wysilać.
Blaine Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Bardzo ładnie się prezentuję, kiedyś mi ten Allroad chodził po głowie... Pozdrawiam Wyspiarza
komoornik Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Te kilka plastików i relingi bardzo upiększyły bryle aczwórki. Bardzo długo będzie to świeżo wyglądać W A4 niestety nigdy nie było, i prędko nie będzie poduszek(w oryginale ). Takie bayery to dopiero od A6 wzwyż. A szkoda. Z drugiej strony konkurencja tez nie oferuje, to co będą się wysilać. Właśnie dlatego ze względu na marginalne różnice, dopłacanie do Allroada ma mały sens.
macieek Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Te kilka plastików i relingi bardzo upiększyły bryle aczwórki. Bardzo długo będzie to świeżo wyglądać W A4 niestety nigdy nie było, i prędko nie będzie poduszek(w oryginale ). Takie bayery to dopiero od A6 wzwyż. A szkoda. Z drugiej strony konkurencja tez nie oferuje, to co będą się wysilać. Właśnie dlatego ze względu na marginalne różnice, dopłacanie do Allroada ma mały sens. Chcialem cos wyższego i troche bardziej wyróżniającego sie od A4 więc wybór padł na allroad. W dodatku odszedł problem z poszukiwaniem wersji 170BHP bo wszystkie Allroady 2.0 TDI przedlift miały ten silnik. Łatwy mod na 200+. A6 do mnie nie przemawia. Nie moja Bajka poprostu. Bardzo ładnie się prezentuję, kiedyś mi ten Allroad chodził po głowie... Pozdrawiam Wyspiarza Pozdrawiam Pozdrawiam Edytowane 22 Października 2016 przez macieek
komoornik Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Wygląd rozumiem, ale nie ma się co łudzić że Allroad jest specjalnie wyższy. Ile tam wyjdzie, ze 3 cm?
macieek Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Gdzies tyle a od a4 sline na 1BE pewnie jeszcze wiecej. Nieraz przytarlem podwoziem w B6. Tu raczej sie to nie zdarzy Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 22 Października 2016 przez macieek
Rekomendowane odpowiedzi