Rob@k Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Witam Po rozstaniu z poprzednim samochodem, któremu poświęciłem wiele czasu, w końcu trafiłem na auto którego długo szukałem. A4 B7 Avant 1.8T quattro. Na wyposażeniu Skrzynia 6 biegów Bixenon Fotele skóra + alkantara Boczki alkantara z roletkami z tyłu 4 elektryczne szyby Elektryczne lusterka z wewnętrznym fotochromem DRL + CLH Pakiet światło Pakiet schowków Czujnik Swiatła Czujnik deszczu RNS-E Pełny Fis Tempomat Klimatronik Podgrzewane fotele 2 podłokietniki Czujniki parkowania tył Pakiet sport: zawieszenie 1BE trójramienna kierownica i skórzana gałka zmiany biegów Tak go kupiłem A tak wygląda teraz Zrobione Koła 18'' były, aktualnie 19'' z RS6 C5 Pakiet S-Line- wyszedł S4 Dokładka Cupra Przyciemnione szyby Bi-xenony z B8 FL Biały kierunek i malowanie wnętrz lamp Kierownica z MF Zmiana radia android+ kamera cofania/ powrót do oryginału RNS-E +Bluetooth V-FIZ Czarny środek Hamulce 320/288mm/ upgrade 345/300 Szyny do bagażnika z A6 C6 Elektrycznie składane lusterka z fotochromem + pamięć Hak Zmienione relingi na czarne Podświetlone i oklejone dekory Spryskiwacze mgłowe Podświetlenie środka Led od Tomka W planach Zamontowanie drugiego intercoolera z BEXa - zrobione Fotele Recaro z pamięcią - zrobione Kierownica ścięta - zrobione Obniżenie zawieszenia - zrobione Większe turbo - zrobione Większe wtryski - zrobione Sportowy kat - zrobione Program - zrobione Hamulce z S4 - zrobione Gwint - zrobiony Chodzą mi jeszcze po głowie Bi Ledy Koito Edytowane 14 Listopada przez Rob@k 1
Rob@k Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Jak tylko będę miał chwile czasu to zrobię i wrzucę foty Parę fotek na szybkiego
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Piekne auto. A jak ze spalaniem paliwa?
Rob@k Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Przy spokojnej jeździe 8l a jak się trochę depnie 10-11
instruktor83 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Jest Quatro a to już mega plus, choć przydałby się przód S-line
Audi sline Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 piękny kolor, niech się sprawuje! Masz kierownice z B8, fajnie bo są dużo grubsze niż w B7kach. Koniecznie biały kierunek, przy kolorze samochodu, odświeży wygląd!
Rob@k Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Opublikowano 15 Listopada 2016 S-line i białe kierunki są w planie tylko przy tej pogodzie nie mam ochoty nic grzebać przy aucie, a w garażu mało miejsca
Rob@k Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) W końcu heble doczekały się montażu W ramach nudów oleiłem dekory folią i zrobiłem podświetlenie led Wyleciał RNS-E i wpadło radio z Androidem i kamerą cofania Edytowane 5 Lutego 2017 przez Rob@k
tomekxp2 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Witam, kolega ma system Bose ? Intetesuje mnie to, jak radio się sprawuje pod tym system i czy można takie radio w ogóle podpiąć. Edytowane 5 Lutego 2017 przez tomekxp2
cysiek18 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 A jaki był główny powód wymiany rns?Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Rob@k Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie mam Bose, ale zapewne można podpiąć było do niego sporo różnych przejściówek. Rnse wymieniłem bo jak policzyłem wszystkie pierdoły do niego (spolszczenie, aktualizacja map, interfejsy i inne rzeczy) to wolałem zmienić radio no i nie porównywalne możliwości w stosunku do starego (i tu się pewnie naraziłem wielu )
cinkers Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Dnia 15.11.2016 o 15:49, Audi sline napisał: piękny kolor, niech się sprawuje! Masz kierownice z B8, fajnie bo są dużo grubsze niż w B7kach. Koniecznie biały kierunek, przy kolorze samochodu, odświeży wygląd! Eee kiera chyba zwykła z B7 - te z B8 mają chromowane obwódki przy przyciskach Silnik i napęd jak najbardziej na plus więc tylko dbać i szerokości Ze zmianą radia szczerze mówiąc się nie dziwię - ja wsadziłem RNS-E to mi dwa tygodnie wytrzymała i ją zaje... Teraz mam Pioneera 2din za 600zł z kamerą cofania, streamingiem z BT etc. więc jest ok. Nie wygląda jak ori ale śpię spokojnie... Poza tym super fotele Z mojego skromnego zdania - kierunki w bixach na biało, dokładka z cupry by też siadła dobrze. Może szyby tył przyciemnić? Obniżyć go trochę? Jest zawsze coś do robienia
Rob@k Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Kiera z B8 kupiłem ją za dobrą flaszkę tylko jedna rolna nie działała. Dostałem drugi komplet tylko czarny. Chromowane podejrzewam ktoś wcześniej podmienił.
Rob@k Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Opublikowano 13 Lutego 2017 Dzisiaj wpadły spryskiwacze mgłowe podgrzewane, tylna dokładka z s-lina i klubowa ramka . Zamówiona dokładka z cupry. W planie pomalowanie wszystkich chromów, przedniego grila, dolnych listew i dyfuzora na czarno (mat albo połysk, się zobaczy w praniu)
Rob@k Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Wczoraj zrobiony serwis olejowy i przy okazji podmiana czujnika zegara z B8 i palemka powróciła Mała rzecz a cieszy. Zawartość dodana 19 minutes later I wleciała dokładka z cupry
Rob@k Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 Żeby nie było ,że nic się nie dzieje Pomalowałem atrapę, dokładkę, listwy w drzwiach, lusterka i dyfuzor na czarny mat. Do wymiany poszły też relingi na czarne. W tygodniu wizyta na przyciemnienie szyb. 1
Rob@k Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Przyjechały dzisiaj zamówione ledy do wnętrza. I efekt końcowy
kkamil.sline Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Zawieszenie 1BE ? przód i tył Ci siedzi na tej samej wysokości ?
Rob@k Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Nie mierzyłem tego ale wizualnie przód stoi trochę wyżej. Zmierzone, miedzy przodem a tyłem jest 7mm różnicy. Edytowane 16 Marca 2017 przez Rob@k
Rekomendowane odpowiedzi