Opublikowano 30 Kwietnia 20188 l Autor Doszły części do kolejnego moda. Elektrycznie składane lusterka, teraz tylko cierpliwie czekać na moduły do składania z pilota.
Opublikowano 23 Maja 20188 l Autor Dotarły brakujące części do pełnej funkcjonalności składanych lusterek ?. Teraz tylko montaż.
Opublikowano 25 Maja 20188 l Te moduły muszą współgrać z MCE? czy działa to niezależnie od MCE i jego wersji jaką mamy?
Opublikowano 25 Maja 20188 l 43 minuty temu, Bknz napisał: Te moduły muszą współgrać z MCE? czy działa to niezależnie od MCE i jego wersji jaką mamy? Niezależnie..
Opublikowano 14 Czerwca 20188 l Autor 8 godzin temu, karol1981 napisał: Śliczna, gdzie robiłeś ? zakładaj na auto bo ciekaw jestem efektu . 7 godzin temu, black4 napisał: Witaj, Świetnie kierka wyszła Gdzie modziłeś? Pozdrawiam Zakładał będę sobotę, bo auto po południu żona do pracy zabiera. Obszywana była firmie w Zgorzelcu.
Opublikowano 16 Czerwca 20188 l Autor 12 godzin temu, rafiki5 napisał: Pięknie wyszło. To teraz czas na jakiś program?? Program cały czas jest w planie. Mam już kompletny drugi intercooler i pompę sai z bexa. Tylko ciężko znaleźć czas żeby to wszystko poskładać do kupy.
Opublikowano 17 Czerwca 20188 l W dniu 16.06.2018 o 13:47, Rob@k napisał: Program cały czas jest w planie. Mam już kompletny drugi intercooler i pompę sai z bexa. Tylko ciężko znaleźć czas żeby to wszystko poskładać do kupy. Czyli zostawiasz seryjny kat? Skoro pompa SAI zostaje?
Opublikowano 17 Czerwca 20188 l Autor Godzinę temu, rafiki5 napisał: Czyli zostawiasz seryjny kat? Skoro pompa SAI zostaje? Na razie działa to zostaje. W sierpniu mam przegląd to dopytam jak się sprawa ma jak bym wyciął.
Opublikowano 17 Czerwca 20188 l To kiera z b8 + przerobka ? Drogo Cie taki interes wyszedl ? No mysle nad takim rozwiazaniem albo z tt
Opublikowano 17 Czerwca 20188 l Autor 1 godzinę temu, daglas napisał: To kiera z b8 + przerobka ? Drogo Cie taki interes wyszedl ? No mysle nad takim rozwiazaniem albo z tt Tak to kiera z B8 + przeróbka. Normalna cena u nich to 700+ zwrot swojej.