Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 1.8T Q/ S4 look/249KM 365Nm/ Vfiz/ Gwint/ Recaro/ Kiera MF zB8 lift/ Hamulce 345/300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Rob@k napisał:

Listonosz przyniósł dzisiaj zamówione moduły led od Tomka. Dopiero po zmianie widać różnicę od tych z allegro.

Moduły pod nogi VPAD2 z dodatkowym podświetleniem na czerwono.  Tylko na razie za zimno żeby podłączać.

x1000-IMG_20190109_160700.jpg

Też zamówiłem VPAD-2 i jestem mega ciekawy efektu. Mi Kaju dopiero 8 lutego montuje przy okazji, ale jak będziesz miał szybciej foty, to daj znać :D

Opublikowano
10 minut temu, Rob@k napisał:

Listonosz przyniósł dzisiaj zamówione moduły led od Tomka. Dopiero po zmianie widać różnicę od tych z allegro.

Moduły pod nogi VPAD2 z dodatkowym podświetleniem na czerwono.  Tylko na razie za zimno żeby podłączać.

x1000-IMG_20190109_160700.jpg

Hej.

Nieźle dłubiesz przy furce.

Napisz proszę, od kogo można załatwić taki kpl. ledów do środka.

Dzięki, pozdo!!

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, dayd_4 napisał:

Hej.

Nieźle dłubiesz przy furce.

Napisz proszę, od kogo można załatwić taki kpl. ledów do środka.

Dzięki, pozdo!!

Pisz lub dzwoń

510 719 221

[email protected]

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, MarcinL napisał:

Też zamówiłem VPAD-2 i jestem mega ciekawy efektu. Mi Kaju dopiero 8 lutego montuje przy okazji, ale jak będziesz miał szybciej foty, to daj znać :D

To chyba będziesz miał wcześniej podłączone, bo na razie aura nie sprzyja do pracy na dworze a w garażu mało miejsca.

Opublikowano

Moduły są bardzo ok. Jednak muszę stwierdzić, że po wsadzeniu kompletu ledów do przedniej lampki podsufitki jest zbyt jasno w kabinie. W okresie zimowym, kiedy jest cały czas ciemno, po zaparkowaniu i wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki dają dosyć mocno po oczach. Mam cały czas wyłączoną tą lampkę i myślę nad przyciemnieniem szkiełek żeby tak nie oślepiały, a mam tą 'zimniejszą' wersję 4500K.

Opublikowano
  • Autor

Po wymianie sprężyn wizyta dzisiaj w warsztacie na ustawienie geometrii. Jak się można było spodziewać prawie wszystko na czerwono. Śruby od ustawienia tyłu tak zapieczone, że mechanik się poddał :wallbash:. W poniedziałek wymiana wszystkich śrub regulacyjnych i ponowna wizyta na geometrii.

x500-IMG_20190110_155543.jpg

A że dzionka jeszcze trochę zostało, i jakoś denerwujące jest jak coś jest w aucie i nie działa to podłączyłem oświetlenie ambient nóg.

x1000-IMG_20190110_154653.jpg

x1000-IMG_20190110_154618.jpg

x1000-IMG_20190110_154734.jpg

Edytowane przez Rob@k

Opublikowano

A jak to zrobiłeś, że klamki tak mocno ci świecą?????????????????

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, Adam87 napisał:

A jak to zrobiłeś, że klamki tak mocno ci świecą?????????????????

Klamki są odłączone a taką poświatę robi podświetlenie dekorów.

Opublikowano
54 minuty temu, Rob@k napisał:

Klamki są odłączone a taką poświatę robi podświetlenie dekorów.

Ahaaa.. a już myślałem, że klamki tak Ci świecą mocno:decayed:

Lampeczki ambiente super:oklasky:

Edytowane przez Adam87

Opublikowano
3 godziny temu, Rob@k napisał:

Po wymianie sprężyn wizyta dzisiaj w warsztacie na ustawienie geometrii. Jak się można było spodziewać prawie wszystko na czerwono. Śruby od ustawienia tyłu tak zapieczone, że mechanik się poddał :wallbash:. W poniedziałek wymiana wszystkich śrub regulacyjnych i ponowna wizyta na geometrii.

x500-IMG_20190110_155543.jpg

A że dzionka jeszcze trochę zostało, i jakoś denerwujące jest jak coś jest w aucie i nie działa to podłączyłem oświetlenie ambient nóg.

x1000-IMG_20190110_154653.jpg

x1000-IMG_20190110_154618.jpg

x1000-IMG_20190110_154734.jpg

w mordę... to dekory tak mocno Ci świecą czy te ledy? :D Bo już zwątpiłem czy zakładać.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, MarcinL napisał:

w mordę... to dekory tak mocno Ci świecą czy te ledy? :D Bo już zwątpiłem czy zakładać.

Rączki podświetlone z dekorów. Podłoga nie świeci tak mocno trochę telefon przekłamuje. Poza tym można przyciemnić ściemniaczem.

Opublikowano
  • Autor

Geometria ogarnięta. Śruby z tyłu były tak zapieczone, że trzeba było zdjąć całą kołyskę i je wyciąć bo wybić się nie dało. W rezultacie wymiana wahaczy z tyłu i jakby było mało doszedł jeszcze lewy drążek kierowniczy który też był zapieczony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wróciły dzisiaj felgi z lakierni

x1000-IMG_20190206_074037.jpg

x1000-IMG_20190206_074051.jpg

Pora szukać opon 235/35R19 takich żeby chroniły ranty. Ktoś coś może polecić na 9 calową felgę?

Opublikowano

Siema ?️ Powiedz mi jak to Twoje radio się sprawuje ? Też kupiłem Chinolka (wygląda jak Twój choć pewnie nowszy android) i nawet jestem zadowolony, gdyby nie małe przygody z adapterem do anteny i modułem do tylnych głośników. Właśnie !! Głośniki tył i subwoofer. Jak to u Ciebie gra? Bo u mnie ledwo słychać, jest moduł wszystko powinno być cacy a jest kicha ?

Opublikowano
  • Autor

Gra wszystko jak powinno. Trzeba pokombinować z podłączeniem tego modułu.

Opublikowano
4 minuty temu, Rob@k napisał:

Gra wszystko jak powinno. Trzeba pokombinować z podłączeniem tego modułu.

Zmieniałeś piny w kostkach czy coś, ratuj !! ?

Opublikowano
  • Autor

Gdzieś miałem zdjęcia, poszukam i podeślę na PW

Opublikowano
6 minut temu, Rob@k napisał:

Gdzieś miałem zdjęcia, poszukam i podeślę na PW

Naprawdę będę wdzięczny ?

Opublikowano
  • Autor

Przywiozłem dzisiaj kolejne brakujące klocki do układanki. Komplet Recaro z boczkami w skórze, blendy Bose i pamięcią foteli. Teraz tylko kabelkologia żeby wszystko działało. No i został zakup nagłośnienia Bose.

x1000-IMG_20190207_154556.jpg

x500-IMG_20190207_154609.jpg

x500-IMG_20190207_165124.jpg

x500-IMG_20190207_165136.jpg

Edytowane przez Rob@k

Opublikowano

No no.. zestaw super:oklasky: