Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 1.8T Q/ S4 look/249KM 365Nm/ Vfiz/ Gwint/ Recaro/ Kiera MF zB8 lift/ Hamulce 345/300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Rob@k napisał:

IC z bexa jest już na miejscu. Turbo, sportowy kat i wtryski z Saaba. No i program rzecz jasna.

a sprzęgło jak? (przebieg) i w jaką moc celujesz?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, MarcinL napisał:

a sprzęgło jak? (przebieg) i w jaką moc celujesz?

Na razie sprzęgło jest OK. Jak nie będzie wyrabiać to będę myślał nad zmianą, ale to się okaże po programie. Jak rozmawiałem z Perunem to mówił, że spokojnie i bez wysiłku turbo dmuchnie 230km.

Opublikowano

A turbo tez z Bex'a?

Edytowane przez Gremlin0209

Opublikowano
  • Autor

Nie, to hybryda. Trochę większe koło kompresji ale pod oryginalnego tipa.

Opublikowano

Ja mam ori i mi wydmuchało ponad 210km, tak że Tobie zapewne dużo więcej ?

To montuj i czekamy na info ?

Opublikowano
3 godziny temu, Rob@k napisał:

Na razie sprzęgło jest OK. Jak nie będzie wyrabiać to będę myślał nad zmianą, ale to się okaże po programie. Jak rozmawiałem z Perunem to mówił, że spokojnie i bez wysiłku turbo dmuchnie 230km.

w końcu to będzie jechać!:)

wczoraj byłem z kolegą w opolskim po b7  1.8t i wracałem  nią po zakupie, to po przesiadce z mojej brakuje mocy fest..;D 

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Misieqq7 napisał:

w końcu to będzie jechać!:)

wczoraj byłem z kolegą w opolskim po b7  1.8t i wracałem  nią po zakupie, to po przesiadce z mojej brakuje mocy fest..;D 

To fakt z mocą to jest marnie, tym bardziej że stara turbina swe najlepsze lata ma już za sobą. Jadąc na urlop z rodziną i pełnym bagażnikiem trza się było zastanawiać przed każdym wyprzedzaniem?.

Opublikowano
2 minuty temu, Rob@k napisał:

To fakt z mocą to jest marnie, tym bardziej że stara turbina swe najlepsze lata ma już za sobą. Jadąc na urlop z rodziną i pełnym bagażnikiem trza się było zastanawiać przed każdym wyprzedzaniem?.

teraz przy 230-240 km i 320-340nm bedzie fajnie to latac:) i co najważniejsze na turbinie k03s i mocniejszych hybrydach taką jak Ty masz np moment będzie fajnie rozłożony i będzie moc w prawie całym zakresie:) bo na zwykłej k03 nieraz widziałem moment w górę a potem mocno w dól i jazda jak w dieslu..

Opublikowano
  • Autor

Mam taką nadzieje. Do końca miesiąca postaram się ogarnąć wszystko.

Opublikowano
  • Autor

Docierają kolejne paczki. Tym razem zaciski 345mm od kolegi @golden87. Trzeba będzie jakoś zatrzymać te wściekłe konie ?

spacer.png

Opublikowano
10 godzin temu, Rob@k napisał:

Docierają kolejne paczki. Tym razem zaciski 345mm od kolegi @golden87. Trzeba będzie jakoś zatrzymać te wściekłe konie ?

spacer.png

Teraz to będzie hamować:)!

Na 320mm jest przepaść między 312mm a na 345mm to juz konkret:) też takie chciałem Ale musiałbym 17 na zimę i odpuściłem:)

Opublikowano

Hebel konkret:good:

Opublikowano

Kurde, nie spojrzalem ze ta jedna naklejka juz na jednym odchodzi, @Rob@k postaram sie znalezc gdzies i wyslac Ci nowe nalepki

Opublikowano

Cos takiego:

AUDI-S4-naklejka-na-zacisk-hamulcowy
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 10 zł - AUDI S4 naklejka na zacisk hamulcowy (8379224332). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki...

lub

AUDI-S4-S5-S8-naklejka-na-zacisk-hamulco
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 15 zł - AUDI S4 S5 S8 naklejka na zacisk hamulcowy odblask (8395022076). Allegro.pl - Radość zakupów i...

Opublikowano
  • Autor

@golden87 już miałem odpisywac, a tu szef wpada na budowę jak do siebie ???. Z naklejkami spoko aż takim detalistą nie jestem. 

Opublikowano
  • Autor

Usprawniłem trochę nagłośnienie w aucie. W końcu zaczęło to jakoś grać.

spacer.png

Opublikowano

elegancko siadło ?

Opublikowano
  • Autor

Nowa turbina i kat na miejscu, W przyszłym tygodniu program ?.  Po tym zabiegu wrażenie jak by samochód już miał z 200KM, a tu odzyskał pewnie swoje bo stary kat zapchany i cały w środku lata.

Opublikowano

dużo szybciej turbo wstaję i odrazu lepiej jedzie:)

a gdzie albo u kogo program robisz?

kusi mnie kiedyś zmiana turbo z k03s na hybryde...