zbychzz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 witam, szukam i szukam i nie potrafię znaleźć opisu gdzie są i kóre są od czego przekaźniki - albo źle szukam albo nie ma takiego wątku. Ma ktoś jakiekolwiek informacje ?[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 10:26_________________________________________________no to jak ? znajdzie się ktoś kto wie jak dostać się do tych przekaźników z opisem ich ?[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 20:22_________________________________________________milion pomocnych odpowiedzi dostałem - na pewno nikt z forum nigdy nie wymieniał u siebie przekaźników ! Ja mam autko od 2 tygodni i jest to moje pierwsze audi i nie wiedziałem gdzie znaleźć przekaźniki ale sobie poradziłem. Ściąglem książeczke sam naprawiam i jest napisane gdzie się znajdują - pod kierwnicą. Żeby dobrać się do nich to należy ściągnąć obudowe pod kierownicą na kilka śrubek i wszystko na wierzchu - może przyda się komuś.
_Solar_ Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 czy naprawdę nikt nie zna opisu przekazników :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 znajdzie się ktoś kto wie jak dostać się do tych przekaźników łał, w 2007 roku już ktoś pokazał http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t13949.0.html;highlight=gdzie+przekaznik
Rekomendowane odpowiedzi