heji_hattori Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Witajcie, Mam problem z tylnymi drzwiami pasażera po lewej stronie, otóż na nierównościach wydaje ona dźwięki jaki coś w środku było nie dokręcone. Hałas przypomina jak szyba ociera się o gumowe uszczelki - bardzo mnie to denerwuje. Jak opuszczam szybę minimalnie to czasami ten dźwięk znika całkowicie. Związku z tym chcę rozebrać i zobaczyć co to jest.
Fido Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Związku z tym chcę rozebrać i zobaczyć co to jest. No to rozbieraj.
black4 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Witaj! Kolego czy to przypadkiem nie stukają nakładki klamek drzwi? Zerknij w wątek temu poświęcony. Pozdrawiam!
heji_hattori Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 Szukam ale nie mogę znaleźć tematu nakładki klamek drzwi.
maksio200 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Rozbierz boczek drzwi i popatrz co tam się dzieje. Czy wszystko dokręcone i czy jest całe. Przejedź się po nierównościach bez boczka.
rav14 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 ramka szyby może za mocno dociskać do nadwozia kiedy szyba jest dosunięta i uszczelki trzeszczą pod naprężeniem.
heji_hattori Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2016 ramka szyby może za mocno dociskać do nadwozia kiedy szyba jest dosunięta i uszczelki trzeszczą pod naprężeniem. To jest to, właśnie popsikałem silikonem w tych okolicach i narazie jest cisza. Strasznie mnie to denerwowało na małych nie równościach. Mam nadzieję że na jakiś czas problem został rozwiązany. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi