gecons Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Witam ekipę dziś mam takie pytanie czy istnieje jakaś darmowa stronka na której po nr vin dowiem się jaki jest kod koloru w moim audiku? z tego co wiem w avancie naklejka z kodami znajduje się pod tylnym siedziskiem nie chce go ruszać by ewentualnie nie zerwać zatrzasków mocowania siedziska a chciałbym poznać kod koloru - z góry dzięki za info
muunv Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Zadzwon do ASO. Powiedza Ci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gecons Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 A książka serwisowa ? nie mam tam wlepki Zadzwon do ASO. Powiedza Ci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk chyba tak trzeba bedzie zrobic
Fido Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Po co sobie komplikujesz życie ??? Podnieś kanapę,zajrzyj do wlepki i masz od ręki. Edytowane 23 Października 2016 przez Fido
gecons Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Po co sobie komplikujesz życie ??? Podnieś kanapę,zajrzyj do wlepki i masz od ręki. bylo by to najlepsze i najszybsze tylko boje się ze zerwę mocowanie słyszałem od kilku osób że łatwo je uszkodzić
Hugo Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Wyciągałem tylną kanapę kilkukrotnie i nigdy nic się nie zepsuło. Mocne, energiczne szarpnięcie i wszystko ładnie wychodzi. Wotek2, dnia 22 Paź 2016 - 21:01, napisał:A książka serwisowa ?nie mam tam wlepki A powinieneś. Może książka podrobiona
gecons Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Wyciągałem tylną kanapę kilkukrotnie i nigdy nic się nie zepsuło. Mocne, energiczne szarpnięcie i wszystko ładnie wychodzi. Wotek2, dnia 22 Paź 2016 - 21:01, napisał: A książka serwisowa ? nie mam tam wlepki A powinieneś. Może książka podrobiona chyba że holender w ch...a poleciał i kombinował bo nie jest z polskiego rynku ;P tak czy siak chyba będę musiał wziąć się za tą kanapę
kdawid Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 bylo by to najlepsze i najszybsze tylko boje się ze zerwę mocowanie słyszałem od kilku osób że łatwo je uszkodzić nawet jak uszkodzisz zatrzaski kanapy to nowe w ASO kosztują po kilka złotych sztuka
Rekomendowane odpowiedzi