elisabeth Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Cześć, mam sprawę bo daje swoją audice ukochaną do czyszczenia i wyliczyli mi 400zł za całe sprzątanie, głównie ze względu na zabrudzony bardzo bagażnik. No i chyba oddam do nich tylko zastanawiam się jak zabezpieczyć wnętrze bagażnika na przyszłość, jakieś propozycje?
iwadrian Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Jeżeli chodzi o podłogę bagażnika to można kupić matę gumową dedykowaną do danego modelu. Ogólnie nie lubię syfu w bagażniku i nic w nim nie wożę ale jak muszę przewieżć coś brudzącego to po prostu podkładam kartony.
elisabeth Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 przeglądam alegro i znalazłam takie z rantami plastkiowe wycieraczki/maty ale z nimi boki będą niezabezpieczone, ale też w google znalazłam coś takiego co może się nada: https://epraktyk.pl/mata-ochronna-do-samochodu.html
pakito25 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 kupiłem matę gumowa do bagażnika oryginalna do B8, pasuje idealnie i zawsze czysto w bagażniku, polecam kupić
dembu19 Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Dnia 29.01.2017 o 10:30, pakito25 napisał: kupiłem matę gumowa do bagażnika oryginalna do B8, pasuje idealnie i zawsze czysto w bagażniku, polecam kupić A gdzie kupowałeś? Ja szukam takiej, która nie będzie kolidowała z tymi szynami od taśmy zabezpieczającej.
Rekomendowane odpowiedzi