Czesiu... Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Witam z racji że jestem zadowolony z ich usług a może ktoś potrzebuje lub będzie w przyszłości potrzebował obszyć kierownicę mogę w 100% polecić firmę EVO3000 znajdująca się w Jeleniej Górze na Wolnośći można zerknąć i samemu zobaczyć https://www.facebook.com/...238052/?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSter Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 To pokaż kolego jak wyszła kiera tylko obszywałeś czy jakieś bicepsy itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu... Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 samo obszycie fotkę dodam po niedzieli bo na chwilę obecna aparat u dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafa61 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ile takie coź kosztuje. ..samo obszycie?. Tamte kiery te z tymi wlotami po bokach średnio mi się widzą. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro44 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 No właśnie jak to cenowo wygląda jak byś mógł napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi