nitro20 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Panowie jak zdemontować to co jest na zdjęciu, to chyba wzmacniacz ? Trzeba coś podważyć ? Nie chcę czegoś połamać ? Kupiłem nową antenę, ale nie wiem czy będzie pasować.
bonczek87 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 To jest wzmacniacz i on ma śrubę do odkręcenia na dachu, musisz wykręcić czubek anteny i później zdjąć osłonkę gumową i tam będzie na klucz chyba 19 do odkręcenia Mogę wiedzieć gdzie kupowałeś antene i czy ma ona wejście ROKA czy RAKU?
nitro20 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Bonczek dzięki, kupowalem na allegro. Napisane mam na niej Raku 2. Bedzie pasowac ? Moje auto to s4 z 98r.
jospethe Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 W S4 słucha się silnika a nie radia
bonczek87 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Jak kupiłeś ze złączem RAKU 2 to musi pasować Mogę wiedzieć jak się spisuje nowa antena? Kupiłeś z wbudowanym wzmacniaczem? Rozumiem że stara antena słabo odbierała tak? Muszę też taką kupić tylko że ja mam wzmacniacz do którego wchodzą dwa kable a antena jest na jeden kabel ale skoro wzmacniacz jest wbudowany to powinno dobrze odbierać mam rację?
Rekomendowane odpowiedzi