mrog Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 pukać może też końcówka drążka kierowniczego A tu macie odnoście wahaczy http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=682
NorZad Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 U mnie leciutko tez puka przy przejezdzaniu przez poprzeczne nierówności..puka zdecydowanie w jednym miejscu..przy prawym kole... sam wlazłem pod auto i zdiagnozowałem... mam wybitą koncówkę kierowniczą.. wahacze narazie się ładnie trzymaja Także jak cos puka to nie zawsze to musi byc wahacz..a z mechaników nie korzystam bo to partacze
dominiks18 Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 zwlaszcza przy malej predkosci jak delikatnie skrece kierownica to stuka w prawym kole,czy to wahacz bo na trzepaczce nic nie wykazalo
NorZad Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Ja Ci powiem jak u mnie jest przy wybitej prawej końcówce... własnie przy małych prędkościach, jak skręcam takie głuche pukanie... i te pukanie jest wyczówalne na kole kierownicy... zaraz mechanicy to by całe zawieszenia zmieniali.... u mnie narazie luzów nie ma......na wahaczach..jest tylko wybita końcówka (prawa) ale jak będę zmieniał to obydwie.... noi w sobotę zmieniłem amortyzatorki z tyłu teraz to normalnie bajka :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi