sandmann Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Cześć! Takie pytanie: czy jeśli lusterka zewnętrzne w a4 b6 są 14 pinowe to oznacza że są elektryczne, podgrzewane, fotochromatyczne, elektrycznie składane i pod pamięć? bo trafiły mi się do kupna właśnie 14 pin, ale są opisane jedynie jako elektryczne, podgrzewane i składane elektrycznie..a ja szukam konkretnie pod pamięć i najlepiej fotochromów. Jeszcze jedno pytanie: czy w b6 lub b7 było w lusterkach coś takiego jak czujnik zmiany pasa lub asystent zmiany pasa??
KoD1K Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Tak to wygląda: - 5 pin - zwykłe lusterka - tylko regulacja szkła + podgrzewania - 7 pin - podstawa + wiązka do fotochromu - 10 pin podstawa + fotochrom + składanie- 14 pin full wypas - lustra do systemu memo Pozdrawiam Edytowane 29 Października 2016 przez KoD1K
turzol Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 14kabli = full opcja czyli elektr. sterowane, ogrzewane, fotochrom, pamiec, tilt Mam takie u siebie
sandmann Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 dzięki czyli mogę kupować
Rekomendowane odpowiedzi