jacekstce Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Witam Prosze o pomoc kupiłem fotele z anglika i nie działa czujnik zapiecia pasow kabelki sa a na starych foteleach wszystko działało jakieś pomysły ?
zelek2012 Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Przełoż sobie całe zapięcie ze starego fotela i po problemie :-)
Bromchit Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 W B7 w fotelu pasażera był czujnik zajętości fotela , jeśli w kupionych są kabelki to niestety czujnik jest teraz nie po tej stronie.
MariuszKK Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Żeby nie było błędu, to można vcdsem wyłączyć kontrolę zapięcia pasów :-) Wysłane z mojego SM-G901F
jacekstce Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Opublikowano 1 Listopada 2016 W którym miejscu jest czujnik zajęcia fotela ? Jak wygląda ? Przełoże go na drugą strone a zapięcia zamienia z lewego do prawego prawego do lewego W którym miejscu jest czujnik zajęcia fotela ? Jak wygląda ? Przełoże go na drugą strone a zapięcia zamienia z lewego do prawego prawego do lewego
zelek2012 Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 W którym miejscu jest czujnik zajęcia fotela ? Jak wygląda ? Przełoże go na drugą strone a zapięcia zamienia z lewego do prawego prawego do lewego W którym miejscu jest czujnik zajęcia fotela ? Jak wygląda ? Przełoże go na drugą strone a zapięcia zamienia z lewego do prawego prawego do lewego Dokładnie zapięcia zmień, ja tak robiłem też u siebie bo zakładałem od angola. Ale czujnika zajętości akurat nie posiadałem u siebie także problem z głowy był
Rekomendowane odpowiedzi