bartekkb5 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Mam licznik identyczny jak na zdjęciu. Lewe pokrętło tylko rozjaśnia i przyciemnia podświetlenie. W związku z tym pytanie czy da się w jakiś sposób ustawić zegarek? Chociazby poprzez wymontowanie licznika. Jest od tyłu taka możliwośc? https://zapodaj.net/621916a3f2076.png.html
Viwaldi Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Spróbuj wyciągnąć delikatnie i przekręcić właśnie to lewe pokrętło. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Viwaldi
emge Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Chyba lewe, na pewno wyciągasz do siebie i cykady na boki jak pisze poprzednik.
Fido Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Instrukcja obsługi pojazdu się kłania.
bartekkb5 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Gdy pociągnę lewe, i kręcę w prawo/lewo, zmienia się natężenie podświetlenia, nic więcej. Pytanie jeszcze czy po pociągnięciu pokrętła powinna go cofać do poprzedniej pozycji jakaś sprężynka, czy powinno zostać "wyciągnięte" po puszczeniu?
Tom A4 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) delikatnie pociągasz i rusza zegarek do przodu puszczasz ( wraca na miejsce ) i zegarek się zatrzymuje nic nie kręcisz Edytowane 3 Listopada 2016 przez Tom A4
simsonek Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Jeżeli nie działa ustawianie zegarka to pomysł jest banalny i głupi ale skuteczny. Odłączasz akumulator i podłączasz we właściwej godzinie
bartekkb5 Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 delikatnie pociągasz i rusza zegarek do przodu puszczasz ( wraca na miejsce ) i zegarek się zatrzymuje nic nie kręcisz więc u mnie to nie działa. Pokrętło nie wraca na swoje miejsce, a po pociągnięciu zegarek nie "rusza". Jeżeli nie działa ustawianie zegarka to pomysł jest banalny i głupi ale skuteczny. Odłączasz akumulator i podłączasz we właściwej godzinie nie wpadłem na to ale chyba tak będzie najłatwiej;p Gdyby się ktoś zastanawiał ..pomogło..
Rekomendowane odpowiedzi