BartasBDG Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Do czego służą te przyciski? Znajdują się one w kopertówce kierowcy.
BartasBDG Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Okej , dziękuję . A na jakiej zasadzie one działają ? Żeby aktywować alarm , to trzeba je wcisnąć? Edytowane 5 Listopada 2016 przez BartasBDG
turzol Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Wszystko masz opisane szczegółowo w instrukcji pojazdu.
Malinioo93 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Górny jest zabezpieczeniem od holowania - jeśli podniesiesz samochód nawet na lewarku uruchamia się syrena i kierunki (alarm), dolny od czujników wewnątrz auta, gdy czujniki wykryją ruch w środku auta włącza alarm. To tak najprościej tłumacząc. Jeśli się mylę proszę o sprostowanie:)
tom4275 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 doprecyzowując tylko to co napisał Dawid to te przyciski właśnie to wyłączają
BartasBDG Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Okej dzięki wielkie za dokładne wytłumaczenie teraz już wiem dokładnie jak działają , dzięki
rysuchom Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Do czego służą te przyciski? Znajdują się one w kopertówce kierowcy. Co to za kopertówka,mam A4 b6 2001r. i nic takiego nie mam?
Fido Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Poczytaj temat od 1 postu lub instrukcję obsługi pojazdu.
Rekomendowane odpowiedzi