kajkokajko88 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam , wszystkich forumowiczow . Posiadam audi a4 2009 2.0 TDI 170 km Mam problem polegajacy na : Na zegarach pojawia mi sie błąd check , podpinając pod komputer spotrzegający błędy wyskakuje błąd sonda lambda Wiem ze ten czujnik moze być mylny prosze o jakie kolwiek porady... Pozdrawiam Ktos normalnie odpowie. Z góry dzieki
kaczorvw Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 A z łaski po polsku ? "Komputer spostrzegający" ? Pewnie jakiś szajs z viakena i to w języku zrozumiałym dla mechanika Janusza. Chyba żeś z woschoda. Numer błędu podaj.
kajkokajko88 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 A z łaski po polsku ? "Komputer spostrzegający" ? Pewnie jakiś szajs z viakena i to w języku zrozumiałym dla mechanika Janusza. Chyba żeś z woschoda. Numer błędu podaj. Sorki ale nie jestem w stanie Ci dzisiaj odpowiedziec na temat numeru błedu, ponieważ tą informacje dostałem od mechanika i niestety do poniedziałku nie dam rady Dam znać w poniedziałek... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi