chlewickip Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Witam. Mam dylemat. Musze wymienić lub zregenerować lampy przednie soczewkowe h7. Pytanie. Czy zregenerować czy kupic nowe TYC? Na nowe Valeo niestety mnie nie stac. Czy regenerowane poswieca dluzszy czas czy tylko rok lub dwa? A co myślicie o lampach firmy Depo? Edited November 8, 2016 by chlewickip
dawid6693 Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Ja polecam regeneracje. Też regenerowałem i efekt był rewelacyjny. Płaciłem 250zł za obie (regeneracja odbłyśnika i czyszczenie całego wnętrza, bez polerki klosza)
cieszkop Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 A poleci ktos jakis serwis fajny w Warszawie co regeneruje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piotrek991 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 miałem kiedyś B5 FL, światła to była masakra!, okazyjnie trafiły się tyc`e, w porównaniu do oryginałów zjechanych to byłop niebo a ziemia choć jedna wada, nie dało się tego dobrze ustawić bo każda regulacja lampy zmieniała ogniskową tak że diagnosta już się gotował
roger18sx Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Jak zakupiłem moją a4 miesiąc temu to przy nocnym mijaniu musialem zwalniać bo było niebezpiecznie.Wyczściłem zabrudzone soczewki włożyłem hidy 5000 k i teraz jest naprawdę super niezależnie od pogody i drogi.
wojtek13001 Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Jak zakupiłem moją a4 miesiąc temu to przy nocnym mijaniu musialem zwalniać bo było niebezpiecznie.Wyczściłem zabrudzone soczewki włożyłem hidy 5000 k i teraz jest naprawdę super niezależnie od pogody i drogi. A jak zaświecisz długie światła a po chwili przełączysz na mijania to też jest super?
Guest Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 jesli masz ladne nie polamane reflektory to tylko regenracja natomiast jesli sa w srednim stanie i po regeneracji nie bedziesz z nich do konca zadowolony to moze zamiennik depo w b5 mialem tej fimy sie sprawowaly calkiem dobrze i jakosciowo tez oki
X18XET Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Jeśli Cię nie stać na nowe, to regeneruj, tyle że musisz znaleźć kogoś zaufanego, co zna się na robocie. Czy Depo czy Tyc, do oryginałów im bardzo daleko ^^.
tomcio12345 Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Regeneracja, zamienniki nie dorównują orginalnym
Gwerty Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 W cenie nowych zamienników da się idealnie zregenerować ori lub nawet zmienić projektor na coś lepszego or ori valeo . Który nawet nie wypalony słabo świeci.
dawid93 Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Regeneruj lampy tak jak pisza koledzy wyzej. Pozdrawiam
Recommended Posts