Tomeks Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ale bzykanko Ci załatwiłem,niee by Kaśka-"...ale ty nie będziesz miał tego,co on dziś w nocy..." pamietasz
Kimi Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 No to Panowie widzimy się w niedzielę mam rozumieć? :naughty: :naughty:
Szamek Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 [/size]_________________________________________________ dokładnie, nie zamienisz się? zobacze co da się zrobić tylko zrób tak, abyś mógł ja kierowce załatwie [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 14:19_________________________________________________ No to Panowie widzimy się w niedzielę mam rozumieć? :naughty: :naughty: zobaczymy co tam lukasera wymyśli, ja wpadam
lukasera Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A gdzie Ty chcesz ? Jednak niedziele mam wolną wiec myślę,ze wpadne... Moja kaśka juz zapowiedziala,ze potrzebuje nowe ciuszki na wiosne,wiec pzy okazji zabiore ja i cos tam sobie po sklepach polazi;)
klysek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A gdzie Ty chcesz ? Jednak niedziele mam wolną wiec myślę,ze wpadne... Moja kaśka juz zapowiedziala,ze potrzebuje nowe ciuszki na wiosne,wiec pzy okazji zabiore ja i cos tam sobie po sklepach polazi;) no to gitez majonez
Kimi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Czyli w niedzielę mamy gości z Kutna? :naughty: :naughty:
lukasera Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Na to wygląda, wiec musicie posprzątać podwórko
Kimi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Na to wygląda, wiec musicie posprzątać podwórko Ale wiesz, że goście zawsze przywożą coś dla gospodarzy? Taki staropolski zwyczaj :naughty: :naughty:
lukasera Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szymek, a Ty w końcu jak? jedziesz???
Szamek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Na to wygląda, wiec musicie posprzątać podwórko Ale wiesz, że goście zawsze przywożą coś dla gospodarzy? Taki staropolski zwyczaj :naughty: :naughty: a co konkretnie preferujesz? :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 13:52_________________________________________________ Szymek, a Ty w końcu jak? jedziesz??? jadę jadę
wypsiu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szamek ma papę od Ursusa więc jeździ wolno i go nie poganiaj ....
lukasera Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Spoko spoko da sobie chłopak rade;) Wypsiu mam pokazać chłopakom z łodzi zdjęcia z Jarosławca :gwizdanie:
wypsiu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Spoko spoko da sobie chłopak rade;) Wypsiu mam pokazać chłopakom z łodzi zdjęcia z Jarosławca :gwizdanie: ...tylko te ładne z plaży...
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Spoko spoko da sobie chłopak rade;) Wypsiu mam pokazać chłopakom z łodzi zdjęcia z Jarosławca :gwizdanie: my mamy zdjecia z Jaroslwca jak Henioo maca sie z obrazem
Szamek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szamek ma papę od Ursusa więc jeździ wolno i go nie poganiaj .... a Tobie stary o co kaman? bo nie jarze [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________ Spoko spoko da sobie chłopak rade;) Wypsiu mam pokazać chłopakom z łodzi zdjęcia z Jarosławca :gwizdanie: nie rób żadnej selekcji tylko pokazuj wszystkie [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________a tak w ogóle to wiadomo o której w tej Łodzi i gdzie?
Kimi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szamek ma papę od Ursusa więc jeździ wolno i go nie poganiaj .... a Tobie stary o co kaman? bo nie jarze [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________ Spoko spoko da sobie chłopak rade;) Wypsiu mam pokazać chłopakom z łodzi zdjęcia z Jarosławca :gwizdanie: nie rób żadnej selekcji tylko pokazuj wszystkie [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________a tak w ogóle to wiadomo o której w tej Łodzi i gdzie? Śledź nasz wątek
Szamek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ok http://www.kciuk.pl/Apel-do-DZIEWCZYN-a48530 :naughty:
lukasera Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Szymek widze,ze maja w Łdz spore problemy gdzie jadą. Słuchaj,ja jade niebawem do Kasi i moge nie mieć dostępu do netu. Napisz mi smsa gdzie sie w koncu umowili i o ktorej godzinie. Ja najprawdopodobniej bede w łodzi okolo 18. Osobiście mi real odpowiada,bo i tak musze na małe zakupy sie wybrać. daj znać co i jak
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Szymek widze,ze maja w Łdz spore problemy gdzie jadą. Słuchaj,ja jade niebawem do Kasi i moge nie mieć dostępu do netu. Napisz mi smsa gdzie sie w koncu umowili i o ktorej godzinie. Ja najprawdopodobniej bede w łodzi okolo 18. Osobiście mi real odpowiada,bo i tak musze na małe zakupy sie wybrać. daj znać co i jak ale i tak się widzimy dzisiaj :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Szymek widze,ze maja w Łdz spore problemy gdzie jadą. Słuchaj,ja jade niebawem do Kasi i moge nie mieć dostępu do netu. Napisz mi smsa gdzie sie w koncu umowili i o ktorej godzinie. Ja najprawdopodobniej bede w łodzi okolo 18. Osobiście mi real odpowiada,bo i tak musze na małe zakupy sie wybrać. daj znać co i jak Myślę, że i tak padnie na REAL 18, bo kilka osób też nie może być wcześniej Wyślę Ci na PW mój telefon, jakby co, kontaktuj się
Rekomendowane odpowiedzi