Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale bzykanko Ci załatwiłem,niee :cool1:

by Kaśka-"...ale ty nie będziesz miał tego,co on dziś w nocy..." pamietasz :polew:

Opublikowano

No to Panowie widzimy się w niedzielę mam rozumieć? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

[/size]_________________________________________________

dokładnie, nie zamienisz się? :decayed:

zobacze co da się zrobić

tylko zrób tak, abyś mógł :drunk: ja kierowce załatwie :cool1:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 14:19_________________________________________________

No to Panowie widzimy się w niedzielę mam rozumieć? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

zobaczymy co tam lukasera wymyśli, ja wpadam :good:

Opublikowano

A gdzie Ty chcesz :drunk: ?

Jednak niedziele mam wolną wiec myślę,ze wpadne...

Moja kaśka juz zapowiedziala,ze potrzebuje nowe ciuszki na wiosne,wiec pzy okazji zabiore ja i cos tam sobie po sklepach polazi;)

Opublikowano

A gdzie Ty chcesz :drunk: ?

Jednak niedziele mam wolną wiec myślę,ze wpadne...

Moja kaśka juz zapowiedziala,ze potrzebuje nowe ciuszki na wiosne,wiec pzy okazji zabiore ja i cos tam sobie po sklepach polazi;)

no to gitez majonez :good::decayed:
Opublikowano

Czyli w niedzielę mamy gości z Kutna? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Na to wygląda, wiec musicie posprzątać podwórko :wink4:

Opublikowano

Ale wiesz, że goście zawsze przywożą coś dla gospodarzy? :D

Taki staropolski zwyczaj :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Szymek, a Ty w końcu jak? jedziesz???

Opublikowano

Ale wiesz, że goście zawsze przywożą coś dla gospodarzy? :D

Taki staropolski zwyczaj :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a co konkretnie preferujesz? :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 13:52_________________________________________________

Szymek, a Ty w końcu jak? jedziesz???

jadę jadę :cool1:

Opublikowano

Szamek ma papę od Ursusa więc jeździ wolno i go nie poganiaj .... :decayed::naughty:

Opublikowano

Spoko spoko da sobie chłopak rade;)

Wypsiu mam pokazać chłopakom z łodzi zdjęcia z Jarosławca :gwizdanie:

Opublikowano

...tylko te ładne z plaży... :decayed::naughty:

Opublikowano

my mamy zdjecia z Jaroslwca :tongue4: jak Henioo maca sie z obrazem :polew:
Opublikowano

Szamek ma papę od Ursusa więc jeździ wolno i go nie poganiaj .... :decayed::naughty:

a Tobie stary o co kaman? :decayed: bo nie jarze :decayed:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________

nie rób żadnej selekcji tylko pokazuj wszystkie :cool1:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________a tak w ogóle to wiadomo o której w tej Łodzi i gdzie? :mysli:

Opublikowano

a Tobie stary o co kaman? :decayed: bo nie jarze :decayed:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________

nie rób żadnej selekcji tylko pokazuj wszystkie :cool1:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________a tak w ogóle to wiadomo o której w tej Łodzi i gdzie? :mysli:

Śledź nasz wątek :good:

Opublikowano

Szymek widze,ze maja w Łdz spore problemy gdzie jadą. Słuchaj,ja jade niebawem do Kasi i moge nie mieć dostępu do netu. Napisz mi smsa gdzie sie w koncu umowili i o ktorej godzinie. Ja najprawdopodobniej bede w łodzi okolo 18. Osobiście mi real odpowiada,bo i tak musze na małe zakupy sie wybrać.

daj znać co i jak

Opublikowano

Szymek widze,ze maja w Łdz spore problemy gdzie jadą. Słuchaj,ja jade niebawem do Kasi i moge nie mieć dostępu do netu. Napisz mi smsa gdzie sie w koncu umowili i o ktorej godzinie. Ja najprawdopodobniej bede w łodzi okolo 18. Osobiście mi real odpowiada,bo i tak musze na małe zakupy sie wybrać.

daj znać co i jak

:good: ale i tak się widzimy dzisiaj :gwizdanie:

Opublikowano

daj znać co i jak

Myślę, że i tak padnie na REAL 18, bo kilka osób też nie może być wcześniej :cool1:

Wyślę Ci na PW mój telefon, jakby co, kontaktuj się :decayed: