Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym mógł jechać jutro jak coś, jak nie to za tydzień też pasuje, tylko za 2 tygi nie pasuje w ogóle. :hi:

Opublikowano

to moze zmiana terminu na 17 :naughty: chyba więcej osób będzie , a dziś nie zapowiada to się ciekawie :wink4:

Opublikowano

to moze zmiana terminu na 17 :naughty: chyba więcej osób będzie , a dziś nie zapowiada to się ciekawie :wink4:

ciężki weekend :sick3: :sick3: Za tydzień w sobotę mógłbym na 100% a w niedzielę to mogę być na kacu :przebiegly:

Opublikowano

ja w ten weekend odpadam :thumbdown:

Opublikowano

to jak chłopaki szykować się na niedziele :naughty: a tak przy okazji orientujecie się może czy gdzieś w naszych okolicach zdejmują kod (safe) z radyjka chorus II bo mam takie na oku tylko że niestety ma kod

Opublikowano

to jak chłopaki szykować się na niedziele :naughty: a tak przy okazji orientujecie się może czy gdzieś w naszych okolicach zdejmują kod (safe) z radyjka chorus II bo mam takie na oku tylko że niestety ma kod

Ten tuner co był ostatnio ze mną jest w stanie to zrobic.

Opublikowano
  • Autor

Ja na 100% bede w przyszly weekend.

Juz po sofcie itd. :naughty:

W ten... nie wiem.

btw - bylem w Plocku w ubiegla srode - wyladnialo to miasto :) [z reguly tylko przejezdzalem w nocy z drodze do/z niemiec].

Opublikowano

Panowie nie wie ktos czy w naszych okolicach płońsk-płock do nie ma pracy na wekendy... szukam pracy!

Opublikowano

Witajcie :)

Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe

Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html

ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH :good:

Opublikowano

czyli weekend 23/24 października wychodzi na optymalny termin , z główną atrakcją przejazd "be 6" Flyera :naughty: (tylko musimy się złożyć na benzinu :tongue4:) to jak Panowie pasuje :gwizdanie:

Opublikowano

23/24 jak dla mnie odpada, w tym miesiącu pasuje mi tylko 116/17. :confused4:

Płock wyładniał - owszem Flyer ;)

Coleman hyhy, jak coś znajdziesz to znajdź i dla mnie :D[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:46_________________________________________________to może ustawmy się w pierwszą sobote lub niedziele listopada ?? czy jakoś tak żeby większej części pasowało ?? termin dobrze w przód co by każdy sobie mógł ogarnąć temat

Opublikowano
  • Autor

Pewnie na "wszystkich swietych" tez bede w Plonsku...

Opublikowano

nie no ja tam w Płońsku nie mam żadnej rodziny, ani cmentarza więc na pewno jak dla mnie odpada :/

Opublikowano

Luka3s jak ja sam nie moge sobie znalesc a tobie mam szukac :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

przecież mówię przy okazji :D

Opublikowano
  • Autor

nie no ja tam w Płońsku nie mam żadnej rodziny, ani cmentarza więc na pewno jak dla mnie odpada :/

ja nie proponuje spota na cmentarzu

Opublikowano

ja nie proponuje spota na cmentarzu

:polew: :polew: no tak, ale chodziło mi oto że w Płońsku nie będę ze względu na to że mam inne cmentarze i prawie cały dzień zajęty. Takto przy okazji jak bym był w Płońsku - to czemu nie.

Chociaż w sumie jak bym się może postarał to bym i wpadł.. :mysli:

Opublikowano

Jak będziecie spotować w Płocku to ja też dołącze:)))

Opublikowano

ja bym tez proponowal teraz spot zrobic w plocku kolo teatru np tam betki tez sie spotuja :naughty:

Opublikowano

mi w płocku jak najbardziej pasuje :D .. obecność murowana ! :naughty: