Flyer Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 tak swoja droga Panowie... to sie rzucacie, a raptem dopiero na jednym spocie byliscie a niektorzy nawet ani razu nie byli, a juz chca zebysmy z Plonska do Plocka jezdzili wiissnia nie narzeka a bywał prawie zawsze :gwizdanie: dokladnie ja w sumie na te spoty jezdze z wawki
Luka3s Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 może o mnie tu mowa, a tak apropo to nie mam diesla tylko benzyne więc nie wiem czy tak tanio :> Nie no dobra można już jechać i do tego Płońska obojętnie, byle by się coś działo, a nie tam, taka pustka na naszym woj. - niedobrze, aczkolwiek rozumiem brak czasu, sam się ostatnim razem zalepiłem. Ale mam nadzieje, że jeszcze kiedyś będę miał okazję poznać tą garstkę ludzi pozdrawiam[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 22:47_________________________________________________zawsze można pójść na kompromis i robić raz tu raz tu
Coleman Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ciekawe jak mam na spoty jezdzic jak od nie dawna dopiero jestem użytkownikiem tego forum !! podsunelem pomysl zeby zrobic w Płocku nie pasuje komuś to niech nie przyjezdza!!
Luka3s Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 coleman to będziemy musieli w Płocku we dwóch pewnie spotować
wiissnia Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 coleman to będziemy musieli w Płocku we dwóch pewnie spotować no może we 3
Luka3s Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 trzech ?.. trzech to już coś ! Mi pasuje to co koledzy w czwartek może bo wolny :> ???????? Nad wisełką :>
Coleman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja nie mam teraz auta skrzynia mi padla
Luka3s Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 ;([br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 23:12_________________________________________________ będzie się coś tu dziać czy nie !! ??
Coleman Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 jak widze chyba jak narazie nie ;(
street23player Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam, co prawda nie mam już A4 ale często jestem w płocku. Pozdrawiam
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 będzie się coś tu dziać czy nie !! ?? a na co Ty czekasz? zorganizuj spota, zapros ludzi, wtedy bedzie sie cos dziac. a tak tylko powtarzasz sie w tym temacie. jak organizowalem pierwszego spota w plonsku to wyslalem mase PW do ludzi zarejestrowanych w tych rejonach. pierwszy spot byl skromny, ale kilka kolejnych juz bardzo fajnych pod wzgledem frekwencji. *** UP Kto chetny na spot w niedziele 28.11 w Plonsku ?
Coleman Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 juz wszystko zrobione mam auto mozemy zrobic spota...
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Jak ktos chce podjechac na mini spota, to powinienem w tygodniu byc w Slubicach k/Plocka :gwizdanie: dejf, zorganizowac Ci jakas kreske albo rolke z Golfem ALH [turbo 130, 216tki, FMIC] ?
Przemots Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Jak ktos chce podjechac na mini spota, to powinienem w tygodniu byc w Slubicach k/Plocka :gwizdanie: dejf, zorganizowac Ci jakas kreske albo rolke z Golfem ALH [turbo 130, 216tki, FMIC] ? O tam mam rodzine akurat.U Mariusza z m-tronik będziesz?
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 Jak ktos chce podjechac na mini spota, to powinienem w tygodniu byc w Slubicach k/Plocka :gwizdanie: dejf, zorganizowac Ci jakas kreske albo rolke z Golfem ALH [turbo 130, 216tki, FMIC] ? O tam mam rodzine akurat.U Mariusza z m-tronik będziesz? tak
Coleman Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 no to mozemy zrobic mini spota tylko okresl sie dokladnie kiedy bedziesz [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 22:06_________________________________________________do słubic mam nie daleko nawet bardzo blisko
musti Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Rattlesnake Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 parking przy Orlen Arena otwarty można tam się spotkać. mam trochę tłumaczeń do zrobienia jeszcze , ale mogę się wyrwać , po 15stej mi pasi , niech tylko ktoś miejsce określi i czas, nowy tu jestem i nie chce się narzucać - chwilowo heh, potem się zobaczy. w razie czego PW i zaczynami. Pozdro z Książęcego Stołecznego Miasta Płocka
Coleman Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 mi by pasowalo po 16 okolo 17 bo ja ze szkoly wracam przed 16
Rekomendowane odpowiedzi