street23player Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 oooo ale flaszeczka nie pogardzisz :gwizdanie: wiec zajze ale nie wiem kiedy nawt nie wiem czy w tym roku bo zabiegany jestem i kawalek jest do ciebie Pozdrowka spoko jak się zdecydujesz daj znać chętnie pomogę
Coleman Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 jak narazie dziękóweczka za checi
kermit1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 witam od niedawna jestem w posiadaniu VAG-COM :> w razie potrzeby mogę udostępnić, pozdrawiam Witam Bardzo chętnie bym chciał skorzystać - coś się dzieje z alarmem lub modułem komfortu ( alarm sam się włącza chyba że go zdezaktywuje w drzwiach) - byśmy podpięli i sprawdzili co się z nim dzieje! Do Sierpca mam z 18 km więc blisko ale przy takiej pogodzie jaką mamy teraz za oknem to nawet do garażu mam daleko hehe Jak pogoda odpuści trochę to się odezwę z prośbą o spotkanko. Pozdrawiam
kermit1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 W jakim stanie masz aku? Przy mrozach poniżej - 10C kręci bardzo kiepsko Przy temp dodatniej jest w miarę ok
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 No to obstawiam, ze te problemy z alarmem wynikaja wlasnie ze slabego aku... W jaki sposob Ci sie wlacza alarm? Rano przychodzisz i mrygaja awaryjne moze?
kermit1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zaraz po zamknięciu samochodu po około 1 minucie może trochę dłużej (migają kierunki i cicho pika syrena z bagażnika) Jak go zdezaktywuje guzikami w drzwiach to się nie włącza więc myślałem, że może jakiś czujnik padł (np ruchu) od alarmu lub moduł komfortu głupieje.
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wydaje mi sie, ze to slaby aku... tak z reguly auto reaguje wlasnie.
kermit1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jak wymienię akumulator to dam znać czy pomogło
street23player Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 witam od niedawna jestem w posiadaniu VAG-COM :> w razie potrzeby mogę udostępnić, pozdrawiam Witam Bardzo chętnie bym chciał skorzystać - coś się dzieje z alarmem lub modułem komfortu ( alarm sam się włącza chyba że go zdezaktywuje w drzwiach) - byśmy podpięli i sprawdzili co się z nim dzieje! Do Sierpca mam z 18 km więc blisko ale przy takiej pogodzie jaką mamy teraz za oknem to nawet do garażu mam daleko hehe Jak pogoda odpuści trochę to się odezwę z prośbą o spotkanko. Pozdrawiam Cześć oczywiście chętnie pomogę w razie potrzeby sprawdzić błedy tylko musisz mi dać wcześniej znać, pozdrawiam
Luka3s Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja byłbym chętny na usunięcie błędu AirBaga, oczywiście jeżeli Tobię to odpowiada, myśle że w kolejnym tygodniu jak byś chwile znalazł to mógłbym podjechać.
street23player Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja byłbym chętny na usunięcie błędu AirBaga, oczywiście jeżeli Tobię to odpowiada, myśle że w kolejnym tygodniu jak byś chwile znalazł to mógłbym podjechać. Cześć oczywiście możemy się ustawić na VAG,a w nastepnym tygodniu. Ja będę jutro rano w Płocku na giełdzie jek chcesz to wezmę ze sobą laptopa tylko musiałbyś załatwić gniazdo do ładowania
Luka3s Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kaszanka bo jutro mnie nie ma, ale odezwe się do Ciebie na PW w ciągu tygodnia i się ustawimy wielkie dzięki kolego
street23player Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kaszanka bo jutro mnie nie ma, ale odezwe się do Ciebie na PW w ciągu tygodnia i się ustawimy wielkie dzięki kolego Drobiazg
dajmler4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a moze by jakis spocik zrobic w plocku np??
Flyer Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 a moze by jakis spocik zrobic w plocku np?? na spota musisz przyjechac do Plonska [mozemy zrobic cos po nowym roku, albo np. w niedziele najblizsza] - bo koledzy z Plocka mimo, ze z jednego miasta, to nie potrafia sie spotkac
dajmler4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a to macie jakies spoty u siebie? duzo was przyjezdza? myslalrem zeby moze zorganizowac w płocku jaky chociaz kilka osób przyjechalo
Flyer Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 organizujemy raz na kilka miesiecy spota w Plonsku dla ludzi z okolic - ja mieszkam w Warszawie, w Plonsku jestem nieregularnie co miesiac-poltora, wiec ciezko o regularne spoty
Coleman Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 ja np bym chcial po nowym roku bo od miesiaca mam fure rozwalona ;(
dajmler4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 no trzeba bedzie jakos sie ustawic wlasnie po nowym roku wiadomo teraz wyjazdy itp takze zgadamy sie jakos po sylwku na spota w plocku zobaczymy moze wypali tymczasem zycze WESOŁYCH ŚWIAT
Rekomendowane odpowiedzi