_Bartek_ Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam. Ostatnio z kolegą próbowałem podnieść nieco światła VAG Comem. Grzebaliśmy coś ale nie dało to żadnego efektu. Zna ktoś może wartości jakie mamy wpisać/ustwić w VAGu, żeby podnieść światła? Pozdrawiam
Cuber Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam. Ostatnio z kolegą próbowałem podnieść nieco światła VAG Comem. Grzebaliśmy coś ale nie dało to żadnego efektu. Zna ktoś może wartości jakie mamy wpisać/ustwić w VAGu, żeby podnieść światła? Pozdrawiam hmmm a ręcznie się nie da ? Ja sie nasłuchałem co to nie trzeba ustawiac by je podniesc itd , wziolem Torxa i ustawiłem ręcznie po swojemu :gwizdanie: ps. też je podnosiłem
lukaszr Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Generalnie jest tak, że w VAGu włącza się ustawienia początkowe, następnie ustawia się ręcznie i zapisuje w VAGu. Tutaj masz dokładnie to opisane: http://www.vag-com.pl/poziomowanie-xenonow.htm
_Bartek_ Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2008 Okej. Dziękuję Wam Wesołych Świąt
Rekomendowane odpowiedzi