Piotrek&AUDI Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Mam taki problem w audi a4 b5 2001r, po wyłaczeniu zaplonu gasnie połfis,podswietlenie km i zegarka, po otwarciu drzwi półfis tez tego nie sygnalizuje i sie nie zapala,swiatło wewnetrzne działa,podswietlenie drzwi i nog tez, po właczeniu zaplonu wszystko działa normalnie. wczoraj wszystko działało normalnie. co moze byc przyczyna?? jakjis bezpiecznik czy cos?? z góry dzieki za pomoc
Tom A4 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 nie ma żadnych dodatkowych objawów np wariujące wskaźniki ? Jeśli to Jaeger to może to być awaria licznika w nich pada procesor.
Piotrek&AUDI Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Opublikowano 12 Listopada 2016 Innych objawów brak, po otwarciu drzwi bez kluczyka w stacyjce normalnie zapala sie światło we wnątrz po nogami i podświetlenie zegarka i przebiegu a fis nie zapala sie dopiero po przekręceniu zapłonu, moze odłaczyc aku moze jakis reset pomoże.
Piotrek&AUDI Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Opublikowano 12 Listopada 2016 dziwne te objawy No własnie i nie wiadomo gdzie szukac przyczyny, spróbuje odłaczyc aku moze cos sie zawiesiło...
Fazii Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 To przecież normalne że fis nie wyświetla nic bez zapłonu...
Banan Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Pozamiatał..... Ale zegarek i km powinny się zaświecić chyba...? Edytowane 13 Listopada 2016 przez Banan
Fazii Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 No i z tego co pisze to zaswieca się czyli wszystko ok
Piotrek&AUDI Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 zegarek i km sie zaświecają ale po otwarciu drzwi bez kluczyka w stacyjce nie powinno sie zaswiecic na półfisie otwarcie drzwi jesli wsiadamy do auta??
marcin_franz Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 zegarek i km sie zaświecają ale po otwarciu drzwi bez kluczyka w stacyjce nie powinno sie zaswiecic na półfisie otwarcie drzwi jesli wsiadamy do auta??Oczywiście, że nie. A wcześniej na pewno Ci się zapalało?
Piotrek&AUDI Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Mam go tydz ale wydaje mi sie ze zapalało sie jak wsiadałem do auta a kluczyka nie bylo w stacyjce to wydaje mi sie ze zapało sie swiatło wewnetrzne,zegar,km i na półfisie otwarte dzwi...
marcin_franz Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 To w takim wypadku wtedy było coś nie tak. Albo tylko Ci się wydaje
Piotrek&AUDI Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 To w takim bądz razie wielkie dzięki panowie za pomoc. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi