hospod Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam Od paru dni swieci mi kontrolka zuzycia klockow hamulcowych. Kupilem wczoraj nowe klocki ale nie widze tam mozliwosci podpiecia kabelka, wiec gdzie jest czujnik?? Kupilem zle klocki? czy musze dokupic czujnik ?? Audi A4 1.6 2000r pozdrawiam
hospod Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Opublikowano 23 Lutego 2007 nie mam pojecia, na zadnym z czterech klockow nie ma miejsca na podpiecie kabla
Gość spedyt Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 czterech klockow nie ma miejsca na podpiecie kabla Klocki powinny być z takim kabelkiem
hospod Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Opublikowano 23 Lutego 2007 podjade do sklepu i postaram sie je zamienic dzieki
krzyniek Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 tak zrób, i przy okazji ochrzań sprzedawce że Ci sprzedał nie te co trzeba, no chyba że sam o takie prosiłeś to bedziesz błagał żeby Ci wymienił....
hospod Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Opublikowano 23 Lutego 2007 nie bedzie problemu mieszkam w Irlandi tu mozna praktycznie wszystko zamienic a nawet oddac
slawek66 Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 Czujniki do klocków hamulcowych montowane były po którymś roku czy to to zależy od wersji autka
spanky Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 WitamOd paru dni swieci mi kontrolka zuzycia klockow hamulcowych. Kupilem wczoraj nowe klocki ale nie widze tam mozliwosci podpiecia kabelka, wiec gdzie jest czujnik?? Kupilem zle klocki? czy musze dokupic czujnik ?? Audi A4 1.6 2000r pozdrawiam a kupiles takie klocki ...
Rekomendowane odpowiedzi