kedzior96 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam czy warto inwestowac w fotele recaro w a4 b5 czy lepiej kupić kubelki z a6 c5? Ponieważ z jednymi i drugimi nigdy nie miałem styczności, fotele w skórze tylko wchodzą w gre, Czasami lubię strzelić trasę 400km bez postoju i cenie sobie komfort. Auta nie mam zamiaru sprzedawać wiec trzeba inwestować. Niestety ale podobnego tematu nie znalazłem
sQbaniutki Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Moim zdaniem tylko Recaro.W swoim AUDI ich nie mam ale jeżdziłem poprzednio Passerati i tam je miałem.Piękna sprawa.
kedzior96 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 A ma ktoś może w a4 b5 i mógłby porównać komfort ze zwykłych nie kubelkow lub kubełkowe w materiale ? Bo nigdy ani w takich nie jezdzilem ani nie miałem styczności raz siedzialem tylko w fotelu z Mondeo mk3 recaro na zlomie
karol24 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Ja mam u siebie wsadzone materiałowe Recaro z A6 C5 przedtem miałem kubły, też w szmacie. Różnica jest spora ale myślę, że to każdy sam powinien sprawdzić. Teraz jak jadę gdzieś jakimś innym samochodem, to mi jakoś nie tak się wydaje Teraz tylko kwestia jak mają się Recaro A4 B5 do A6 C5... czy z A6 C5 nie są aby ciut szersze...
Trzesio Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 nawet te do b5 są szersze, nie chodzi mi o szyny tylko o całą poduchę będziesz kiedyś w LBN to pablo ma u siebie recaro i chyba dość często jeździ po spotach
kresek Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja mam recaro w pełnej elektryce w s4 b5 i nie mają sobie równych. Trzymanie boczne, ergonomika, zakres ustawień hit. A z a6 c5 to kupisz fotele, a co z kanapą i boczkami? Taki mix trochę, mi by to zupełnie nie pasowało. P.s. bedę miał je na sell, czarna skóra z niebieską alcantarą. Euro komplet.
kedzior96 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Trzesio, to chyba kolega mojego kolegi bo mówił mi właśnie ze jak do niego wpadne to skoczymy to jego kumpla abym sobie pomierzył i podpasowal jak sie siedzi. Mówisz ze i szyny w s4 są szersze ? Bo słyszałem ze fotele p&p recaro z s4 pasują Chyba ze mówisz o c5
Trzesio Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 szyny w każdym b5 są te same, chodziło mi o szerokość poduchy oparcia, jeśli są mocno wysiedziane to może nawet ocierać podłokietnik przy składaniu w c5 są szersze, dobrze słyszałeś
Rekomendowane odpowiedzi