Kazik123 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgodnie z obietnicą wstawiam fotki mojej laleczki, mam ją od początku listopada. Wyposażenie standart, korbki przy tylnych szybach przy zakupie trochę mnie to zdziwiło, autko fajne 1 właściciel wydał na nie parę złociszy ,a pożałował na tylne szyby. Brak tylko NAVI, w planach mam RNS-e. Mody dokonane: OC i AC Zmiana na zimówki i starczy na jakiś czas Tak na serio to większe plany dopiero wiosną min. oświetlenie wnętrza na czerwono, kierownica od RS4, lotka na bagażnik, RNS-e Może jakieś propozycje.
ykk Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Piekna.. Coraz bardziej podobaja mi sie B6 w tym kolorze.. Wg mnie daruj sobie lote, a zakladaj bixenony..
Nowak_zg Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 ladna z fajnym silniczkiem jesli chcesz troche wydac to doloz do tego zewnetrzny pakiet s-line lub S4 i bixenon
Kazik123 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2008 bixenony też o nich myślałem, to co podoba mi sie w aucie to że ładnie leży na glebie. 100 zł i mam lotkę przyłoże i zobaczę zawsze można ją puści dalej
czaki22 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 napisz z ciekawosci ile dałeś czy sam sprowadzales, bo bede zmienial kiedys napewno na ASN-a
Kazik123 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2008 "czaki22" autko jest z polskiego salonu, cena do 50 tys. przebieg 86 tys.km jestem 3 właścicielem, znam cała historie auta i poprzednich właścicieli. Można sie rozpisywać, jako ciekawostka to poprzednia właścicielka nawet wycieraczki wymieniała w serwisie (pani dr.)przez ostatnie 1,5 roku strzeliła kupę km. jeździła do drugiego gabinetu. Przy okazji ja kupiłem od niej A4 a, ona strzeliła sobie nowego PHAETONA za dwie paczki.
miczek.mk Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autko jest z polskiego salonu, cena do 50 tys. przebieg 86 tys.km jestem 3 właścicielem, znam cała historie auta i poprzednich właścicieli. Można się rozpisywać, jako ciekawostka to poprzednia właścicielka nawet wycieraczki wymieniała w serwisie (pani dr.)przez ostatnie 1,5 roku strzeliła kupę km. jeździła do drugiego gabinetu. Przy okazji ja kupiłem od niej A4 a, ona strzeliła sobie nowego PHAETONA za dwie paczki. No to super, szkoda, że lakiernik nie był z tej samej półki co wycieraczki, bo mocno odróżniają się kolorystycznie w Twojej A4 części oryginalne od tych po naprawie blacharsko - lakierniczej. A szkoda. Ale takie życie, pewnie naprawa powypadkowa była wykonywana w serwisie autoryzowanym, a tam blacharze i lakiernicy nie zawsze są najlepsi. Natomiast rozumiem, że jeśli się zna całą historię auta, to akceptuje się nie tylko zalety ale także wady auta.
Kazik123 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2008 "miczek.mk" dokładnie o jakie elementy ci chodzi ?
HaNs Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 cos mi sie zda ze chodzi o zderzak+lewy błotnik przód... fest róznica w odcieniu jak miczek.mk zauważył
miczek.mk Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 "miczek.mk" dokładnie o jakie elementy ci chodzi ? Przecież jak znasz historię tego auta, to nie baw się z nami "w kotka i myszkę" i powiedz szczerze gdzie auto było rozbite, tym bardziej, że zdjęcia umieszczone przez Ciebie są tak złej jakości, i bez detali w stylu z otwartą maską, że trudno powiedzieć bez dokładniejszego oglądnięcia Twojego auta. Niemniej jednak ze 100 metrów widać nawet na tych kiepskich zdjęciach, że przedni lewy błotnik i zderzak to tak na serio to są w innym kolorze.
Kazik123 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 jeśli jakiś element był nawet malowany, to czy musi to oznaczać że był bity.dokładki jak i sam zderzak był poobijany od kamieni, dokładki drzwi podobnie. Błotniki sa w orginale. OK zabawa w kotka i myszke Jaki to kolor?
ykk Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Tez z poczatku nie chcialo mi sie w to wierzyc.. Ale jak sie przypatrzylem: To rzeczywiscie inny odcien.. Nie twierdze, ze to rozbitek czy cos, ale roznica jest..
MoSSS Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 hehe , u mnie jest tak samo a wierzę że moje autko miało małą stłuczkę , jednak coś tam było nie tak
skovroon Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Wielkie gratki:) przyjemny okaz i ta czerwien... robi wrazenie (tylko szkoda ze autko dwukolorowe )
Kazik123 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Panowie przez to całą dyskusje na temat kolorów mojego auta, dostałe w dniu dzisiejszym totalnego pire...olca Po całym dniu szukania gdzie autko było walone, stwierdzam że szyby są wszystkie orginał i auto posiada dach w innym kolorze drzwi w innym zderzaki w innym, błotniki w podobnym jak zderzak. Prawda jest taka że w zależności w pod jakim kątem oglądam dany element zmienia on barwe, zwróciłem również uwage na ziarno lakieru na wszystkich elementach, jest podobne jak nie takie samo.. Na koniec dodam że z autka jestem zadowolony, nic nie stuka nie ściąga na strony i nie robi 3 śladów. Może coś tam było malowane i lakiernik sie nie popisał, ale szczerze mówiąc podczas zakupu nie znalazłem różnicy w odcieniach lakieru. Na dzień dzisiejszy mam dość szukania co jest w moim aucie nie tak
proton2 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Lepiej nie szukać, bo po co się dołować Ja u siebie też znalazłem kilka miejsc, które świadczą o jakiejś podejrzanej przeszłości. Jednak jeździ, nic nie stuka itp., to po co szukać dalej dziury w całym Auto jest śliczne i na pewno zwraca uwagę na drodze. Gratuluję zakupu
marcin j Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autko bardzo ładne , wrzucisz navi i będzie
boberek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 jakie ziarno lakieru przecierz to jest zwykły lakier a nie menatlik to jakie tam ziarno PS lupiłes je z okolic legionowa w mazowieckim ??
Rekomendowane odpowiedzi