gabrielb1 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 W moim Audi od jakiegoś czasu czasami podczas jazdy zapalają się razem kontrolki ABS i ESP. No i oczywiście w takiej sytuacji te systemy przestają działać. Kontrolki znikają po wyłączeniu silnika i ponownym rozruchu. Mam wrażenie, że dzieje się tak gdy jakiś czas wcześniej podczas jazdy zadziała kilka razy lub raz dłużej właśnie ESP. Ciężko jest to zdiagnozować na komputerze bo jak się nic nie pali to komputer nie widzi błędów, a jak kontrolki się zapalą to oczywiście w pobliżu nie ma zaprzyjaźnionego warsztatu żeby od razu to sprawdzić. Może ktoś podrzuci jakiś trop?
adrian_pt Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Czujnik świateł stop nad pedałem hamulca. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
gabrielb1 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 Czujnik był wymieniany wiosną więc chyba to nie to.
adrian_pt Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Co nie znaczy, że nie mógł znów się zepsuć. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Kamil Klimczak Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Panowie , wymieniłem dziś na Originał z aso i znów to samo, czy vos jeszcze moźe wywalac bład błednego sygnału z czujnika?
Lukasz_mk2 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 u mnie zapalała się kontrolka od esp gdy miałem walnięty czujnik kąta skrętu G85
Kamil Klimczak Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wiesz co u mnie dzis sprawdzilem rzeczywiscie reaguje zbyt pozno czujnik na pedał. Jest sporo ruchu pedału bez swiatla.. Co moze byc tego przyczyną niewiem
Rekomendowane odpowiedzi