Kamyk Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 pany co kupić by radio porządnie odbierało? szumy, niektórych stacji nie potrafi znaleźć, lekko mnie szarpie z nerwów operator dostarcza tylko sygnał tv jakieś wyjście z sytuacji?
Fido Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Jeśli chcesz na osobnym kablu to to http://www.dipol.com.pl/antena_radiowa_dipol_1ruz_pm_b_A0221.htm A jeśli chcesz sygnał TV+FM na jednym kablu to proponuję takie rozwiązanie. Zestaw antenowy do odbioru DVB-T (VHF+UHF) http://www.dipol.com.pl/uniwersalne_schematy_instalacji_antenowej_dla_naziemnej_telewizji_cyfrowej_dvb-t_bib213.htm Edytowane 24 Listopada 2016 przez Fido
rybus85 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Tak jak do DVB-T? Też wszędzie pisali że antena wewnętrzna do DVB-T to badziew a wylicytowalem jakieś malutkie za grosze i byłem w szoku. Wszystko odbiera a żadnych problemów. Do nadajnika mam daleko,mieszkam na wiosce. Więc nie pisz że wewnętrzne to badziew. Czasem warto sprawdzić.
rybus85 Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4835197628 Jatakie coś za około 20zl z wysyłką trafiłem na licytacji. Do sypialni idealne. Mam wszystkie kanały i zero problemów
cabanmat Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Może pisanie od razu że wewnętrzna to badziew to za dużo powiedziane... ale zastosowanie anteny wewnętrznej dużo zależy od lokalizacji... jak ktoś mieszka w dużym mieście, gdzie ma niedaleko do nadajnika to może spróbować.
rybus85 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Ja mam daleko. Byłem sceptyczny i mówiłem sobie za te pieniądze to jak nie będzie działać to wyrzucę albo komuś dam. No i działa. Jak sprawdzałem to do jednego nadajnika mam około 30km a do następnego około 50km
Kamyk Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2016 Antena przyszła Do niczego. Jutro odsyłam. Nic nie działa, kicha
Fido Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jeśli nie masz okna na Tarnawatkę to kicha będzie. Wal do administracji, niech działają w temacie. Masz prawo odbierać naziemną z ich zbiorczej.
Fido Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Nie,nic. Pomyłka. Z jakiego nadajnika chcesz odebrać sygnał i jaka jest odległość ? Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Fido
Kamyk Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Nie,nic. Pomyłka. Z jakiego nadajnika chcesz odebrać sygnał i jaka jest odległość ? PKiN mam 20 km, w linii prostej może troszkę mniej
Fido Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 No to ratuje cię tylko zewnętrzna na dachu. operator dostarcza tylko sygnał tv Tzn ? Jest jakiś system antenowy na twoim bloku czy to kablówka ?
rybus85 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dziwne...a u mnie pokojowa odbiera a nadajnik 30-50km...
Kamyk Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Bardzo dziwne. Ponoć tak tam jest ze sygnał w tym rejonie jest bardzo słaby, choć jednocześnie sięga aż po Płońsk
Rekomendowane odpowiedzi