Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVB] Numer VIN i wyposażenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich.czy ktos moze mi pomoc i wyjasnic po numerze vin jakie jest wyposazenie samochodu?numer to;wauzzz8e94a176964.z gory dziekuje za ewentualne odpowiedzi.pozdrawiam.

Opublikowano

Najlepiej po wlepie w bagazniku odszyfrowac wyposazenie.. :)

Opublikowano

ok,ale co tam jest wyszczególnione?tam tez pewnie sa same cyfry?

Opublikowano

ok,ale co tam jest wyszczególnione?tam tez pewnie sa same cyfry?

Tam są kody wyposażenia. Na forum można bez problemu znaleźć co dany kod oznacza :good:

Opublikowano

albo jeszcze w książce serwisowej masz kod silnika oraz kody wyposażenia jeśli posiadasz :cool1:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2008, 12:51_________________________________________________http://www.audiklub.org/wyposazenie.html jak już będziesz miał po angielsku wpisz je tam :cool1:

Opublikowano

Wklepujesz te 3 znakowe kody tutaj:

http://igorweb.org/equidec/Default.aspx

Pozniej decode i wyskoczy Ci opis po ang.. :good:

wielkioe dzieki zaraz sie za to wezme,pzdr.[br]Dopisany: 27 Grudzień 2008, 12:55_________________________________________________no dobra pospisuje te kody,i dalej co?

posprawdzałem juz te kody i wszystko jest w porzadku,sory za natrectwo ale chcialbym sie jeszcze dowiedziec gdzie mozna sprawdzic na wyswietlaczu komputera spalanie,w trasie i na postoju.zaznacze ze nie mam przyciskow menu przy recznym jak rowniez na przekazniku wycieraczek.jedyne co widnieje na wyswietlaczu to:w gornej czesci radio,w srodkowej temperature,a w dolnej ilosc km do przejechania na paliwie.a moze jest taka wersja ze nie ma wiecej opcji?

Opublikowano

Widocznie Kolego nie masz pełnego fisa

Jakbyś chciał dołożyć to na forum znajdziesz wątek o tym :good:

Opublikowano

Widocznie Kolego nie masz pełnego fisa

Jakbyś chciał dołożyć to na forum znajdziesz wątek o tym :good:

a gdzie moglbym to znalezc?
Opublikowano

nie w bagażniku tylko pod kanapą ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...