Mortiss Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam ! Wygłuszałem drzwi , otwieram dziś okno z tyłu ( korbką ) a szyba nie chowa cie całkiem , tylko do pewnego poziomu ... Czy w waszych audi szyba w tylmnych drzwiach chowa sie calutka czy wystaje taka dośc spora " płetwa" ?? Prosze o pomoc bo nie wiem czy coś źle zrobiłem , czy ten typ tak ma ...
Ben3k Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Lol, pewnie że wystaje... Nie otwierałeś nigdy tylnych szyb?
mariusz-jagi Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Ten typ tak ma, za małe są drzwi by zmieścić całą szybę. Nic nie zepsułeś. Napisane z Oneplus 3
rosiaksdz Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Z tego co wiem a raczej co widzialem to szyba tylna chowa sie w autach gdzies okolo 3/4 szyby a reszta wystaje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Viwaldi Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zmierz metrówką czy teoretycznie jest miejsce na schowanie tej szyby.
Mortiss Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 Dziękuje wam Bardzo ! To Mnie uspokoiliście ! Temat można zamknac
jacek70 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Całe to tylko z przodu a z tyłu to wszystkie modele tak mają.
TOMASS 79 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Dokładnie można powiedzieć że 1/3 szyby wystaje tak już jest przód za to opada do końca Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi