Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z łącznością VAGa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowiczów, mam problem z połączeniem VAGa, po odpaleniu i przeprowadzeniu testu połączenia wyskakuje komunikat

http://www.directupload.net/file/d/4567/82dzpunt_png.htm

Proszę poratujcie

Edytowane przez sargi

Opublikowano

jaki masz system?

Opublikowano
  • Autor

Ale system czego ?

Edytowane przez sargi

Opublikowano

Pytałem o Windowsa

Jako że edytujesz wpisy to za chwilę pytanie będzie nie aktualne....

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Windows 10.1

Opublikowano

na tym systemie nic nie działa sprawdź na 7 lub xp powinno byc ok jeśli nie kabel uszkodzony

Opublikowano

Ja mam win10 i vcds lite z viakenem kkl działa, niestety vcds16.8 już nie chce działać, musiałem zrobić win7 na penie i śmiga jak marzenie.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, spróbuję

Dzięki, spróbuję

Nic z tego, musi być coś na gnieździe diagnostycznym w aucie

Opublikowano

może masz uwalony kabel, albo druga opcja tak jak piszesz pomieszane kable w złączu diagnostycznym bo ktoś wcześniej już coś ruszał...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

może masz uwalony kabel, albo druga opcja tak jak piszesz pomieszane kable w złączu diagnostycznym bo ktoś wcześniej już coś ruszał...

kabel jest ok, w gnieździe kolejność też się zgadza, musi byc coś dalej na rzeczy

kabel jest ok, w gnieździe kolejność też się zgadza, musi byc coś dalej na rzeczy

Może coś MCE albo z Modułem Komfortu ?

Może coś MCE albo z Modułem Komfortu ?

Wyskakuje teki komunikat:

http://www.directupload.net/file/d/4564/3aq8clgs_png.htm

Witam ponownie. Po uruchomieniu tym razem VCDSLite wyskakuje taki komunikat

http://www.directupload.net/file/d/4593/klrfoy8a_png.htm

Pomóżcie, bo już nie wiem co mam robić

Opublikowano

Do Twojego ALT wystarczyłby zwykły KKL za ok 30 zł. Ten Twój interfejs to klon czy jak ?

Pisze jak byk, że Linia K - zwarcie do plusa... Także szukaj w połączeniu, albo uwalony kabel - masz możliwość przetestowania go na innym aucie ?

Opublikowano
  • Autor

Do Twojego ALT wystarczyłby zwykły KKL za ok 30 zł. Ten Twój interfejs to klon czy jak ?

Pisze jak byk, że Linia K - zwarcie do plusa... Także szukaj w połączeniu, albo uwalony kabel - masz możliwość przetestowania go na innym aucie ?

Testowany na innych autach i działa, ten co mam to właśnie ten KKL za 30 zł, coś jest w aucie nie halo tylko nie wiem co

Opublikowano

Hmmm Ty używałeś zwykły kabel KKL na VCDS 16 z tego co po screenach widzę... Przeciez to nie miało prawa chodzić... I kij wie czy kabel po tym się nie uwalił... Taki KKL to VAG-COM 311.2 lub VCDS Lite...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Dnia 8.01.2017 o 07:51, kamil-vag napisał:

Hmmm Ty używałeś zwykły kabel KKL na VCDS 16 z tego co po screenach widzę... Przeciez to nie miało prawa chodzić... I kij wie czy kabel po tym się nie uwalił... Taki KKL to VAG-COM 311.2 lub VCDS Lite...

Witam ponownie, mechanik sprawdzał swoim sprzętem i wyskakuje to samo, mówił żebym po kolei odłączał co się da i dalej próbował się połączyć( może coś robi zwarcie). Na razie spróbowałem odłączyć radio i dalej to samo, co można jeszcze odpiąć, ewentualnie wyciągnąć bezpiecznik ?