kfiat_man Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam, jak w temacie - staram się uporać z brakiem mocy w moim 1.8t i w zasadzie ostatnią rzeczą której nie sprawdziłem jest przepływomierz. Nowy to wydatek 800zł a w ciemno troszkę strach inwestować Jakby ktoś z Łodzi lub okolic był na tyle miły i użyczył mi przepływomierz na 15 min bym mógł sprawdzić czy to on jest przyczyną mojego nieszczęścia to byłbym wdzięczny i jakieś piwko na pewno za fatygę by wpadło. Oczywiście ja dojadę gdzie potrzeba. Pozdrawiam.
bandyta928 Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 odlacz go w ogole i zobaczysz jak maszyna sie zachowuje
kfiat_man Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 Ładuje 0,3 bara czyli tak jak być powinno przy odłączonym. tutaj jest mój wątek: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/378253-b5-aeb-turbo-laduje-06-zamiast-09-bar/ Chcę przełożyć by być pewnym, że to nie wina przepływomierza - turbo było już na stole i sprawdzone jak i działanie wg.
bandyta928 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 to ze tubo tyle laduje to nie wina przeplywomierza
kfiat_man Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Skoro uważasz, że nie to napisz czego to może być wina, bo mnie pomysły już się skończyły.
Rekomendowane odpowiedzi