Sentec Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam. W mojej audi (AVF) przepływka zawyża o drugie tyle niż wartość optymalna. Czy ma to coś wspólnego ze zwiększonym spalaniem lub mocą silnika? Bedzie pasować przepływka z Audi o kodzie silnika AWX? Pozdrawiam
Ralen Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Witam. W mojej audi (AVF) przepływka zawyża o drugie tyle niż wartość optymalna. Czy ma to coś wspólnego ze zwiększonym spalaniem lub mocą silnika? Bedzie pasować przepływka z Audi o kodzie silnika AWX? Pozdrawiam może nie pasować. W autach z 2001 roku były inne przepływki niż w tych 2002+. - Mam obecnie taki zamontowany na test i auto ma przydławienie przy 3k obr + turbo później wstaje Proponuję Ci odwiedzić sklep albo szukać takiej z identycznym numerem Bosha Edytowane 29 Listopada 2016 przez Ralen
Sentec Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Opublikowano 30 Listopada 2016 Nówka przepływka 400zl, ale no cóz, jak trzeba to trzeba bo zauważyłem ostatnio większe spalanie, nie mam pojęcia czym mzoe być spowodowane. Nic innego prócz przepływki raczej...
ztr Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam... czy przplywka od 1.8T bedzie pasowac do 1.9 130 awx?
Ralen Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie będzie pasować.Musisz kupić przepływkę od AWXa z tego samego rocznika co Twoje auto.
ztr Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Aha... ok dziekuje za odp. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi