east-import Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Nowe A4 już w domku Po przesiadce z A4 b6 v6 przesiadka na A4 B8 A więc Jestem już po wymianie Oleju i Filtrów zakupione od kolegi z Forum VCDS 16.8.3 Też już przybył I pierwsze co Green Menu włączone Test Zegarów Włączone Doświetlanie zakrętów włączone Próbowałem wyłączyć brzęczyk od pasów Lecz nie mam tej opcji w VCDS Wpadła też Mata bo Bagarznika Oraz nowy włącznik świateł Mój był wciśnięty , więc wpadł ładniejszy http://www.audiklub.org/wyposazenie/e0a/7a3/4ue/6xc/5sl/6ts/1kw/j0z/1lt/1as/1ba/3fa/5ma/7x0/f0a/8gu/0g7/0yh/0jh/th3/3nz/8bd/u2a/x0a/1n1/2zq/cd6/7k0/4x3/2k1/3l3/4kc/3y0/4k4/5d7/1sa/7mg/q1a/4gf.html?lang=pl Edytowane 15 Grudnia 2016 przez east-import
komoornik Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Z Quattro i Tiptronic przejść na FWD ze skrzynią Multitronic? Ile km zrobiłeś takim setupem? Szczerze mówiąc współczuję.
barca8585 Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Z Quattro i Tiptronic przejść na FWD ze skrzynią Multitronic? Ile km zrobiłeś takim setupem? Szczerze mówiąc współczuję. Z Quattro i Tiptronic przejść na FWD ze skrzynią Multitronic? Ile km zrobiłeś takim setupem? Szczerze mówiąc współczuję. i znowu sie czepiasz w każdym tamacie to samo
east-import Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Opublikowano 30 Listopada 2016 Z Quattro i Tiptronic przejść na FWD ze skrzynią Multitronic? Ile km zrobiłeś takim setupem? Szczerze mówiąc współczuję. Q i Tip mam w a4 b6 a A4 B8 mam od dzisiaj I jak na razie nie odczuwam braku Q Ale za to całkiem nowsza konstrukcja niż a4 b6
skotmen Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 chyba różnica duża do b6 Powodzenia
east-import Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Opublikowano 30 Listopada 2016 chyba różnica duża do b6 Powodzenia Na + Troszkę inaczej B8 większa ale i nowocześniej
skotmen Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 to pasuje teraz zmienić opis ,bo jeszcze został z b6
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Z Quattro i Tiptronic przejść na FWD ze skrzynią Multitronic? Ile km zrobiłeś takim setupem? Szczerze mówiąc współczuję. Strasznie duźo jest sarkazmu w tym co piszesz ... Nie wiem co Ci Kolega zawinił, źe kupił auto bez Q i z multi ? ...szanujmy się nawzajem .
skotmen Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Bo dla tego Pana samochód bez Q i nie daj boże disel to nie samochód
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Sory, źe w Twoim temacie Grzegorz Bo dla tego Pana samochód bez Q i nie daj boże disel to nie samochód Dobrze, źe mam klekota... aź strach pomysleć co by było gdybym miał banzynę Koniec OT . Edytowane 30 Listopada 2016 przez PIXI
skotmen Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Sory, źe w Twoim temacie Grzegorz Bo dla tego Pana samochód bez Q i nie daj boże disel to nie samochód Dobrze, źe mam klekota... aź strach pomysleć co by było gdybym miał banzynę Koniec OT . Nie nie właśnie masz wszystkie wady disel bez Q i w multi jesteś wrogiem publicznym nr1. dla komornika zostaniesz zneutralizowany sory. ale nie mogłem się powstrzymać Edytowane 30 Listopada 2016 przez skotmen
east-import Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Bo dla tego Pana samochód bez Q i nie daj boże disel to nie samochód A4 B6 Q V6 Też diesel Stoi dalej u mnie na podwórku Fakt że Q to super sprawa bo kilka lat nim jeżdżę Ale B8 do 40k w Q nie da się wyrwać Edytowane 1 Grudnia 2016 przez east-import
komoornik Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 i znowu sie czepiasz w każdym tamacie to samo Publicznie dostępne forum, mam prawo do wyrażania swojej opinii. Strasznie duźo jest sarkazmu w tym co piszesz ... Nie wiem co Ci Kolega zawinił, źe kupił auto bez Q i z multi ? ...szanujmy się nawzajem . J.w. Nie rozumiem idei przyklasku, niezależnie od prezentowanej treści. Nie nie właśnie masz wszystkie wady disel bez Q i w multi jesteś wrogiem publicznym nr1. dla komornika zostaniesz zneutralizowany sory. ale nie mogłem się powstrzymać Popracuj nad interpunkcją i składnią, bo ciężko się to czyta
skotyman Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 A czy możesz pewne kwestie przemilczeć? "Błogosławieni ci, którzy nie mają nic do powiedzenia a mimo to zachowują milczenie."
PIXI Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Artur, nie chodzi tu o przyklaskiwanie ... ale o "mało delikatne" Twoje zdanie . Nie dziw się, źe zwrócono Ci na to uwagę . Pozdrawiam
east-import Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 A więc Jestem już po wymianie Oleju i Filtrów zakupione od kolegi z Forum VCDS 16.8.3 Też już przybył I pierwsze co Green Menu włączone Test Zegarów Włączone Doświetlanie zakrętów włączone Próbowałem wyłączyć brzęczyk od pasów Lecz nie mam tej opcji w VCDS Wpadła też Mata bo Bagarznika Oraz nowy włącznik świateł Mój był wciśnięty , więc wpadł ładniejszy
Rekomendowane odpowiedzi