jawor369 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 WItam, poszukuję nowych oryginalnych odbłyśników lub cały soczewek z odbłyśnikiem do b7. Nigdzie czegoś podobnego nie mogę wynaleźć. Pomocy.
Fido Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Z nowymi ciężko. Kup używki i daj do regeneracji, ew.wyślij swoje. W dziale Sprzedam widziałem jakiś czas temu ogłoszenie.
booolek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Mogę ci sprzedać całe soczewki bix z b8 lub b8 lift.obie pasują p&p do b7 .oczywiście w stanie idealnym.
jawor369 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dzięki, ale jak chciałbym kupić bixy z b8 to nie byłoby tematu Ale chętnie dowiem się jakie $$ za te soczewki
booolek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 dla twojej wiadomości to wszystkie b7 były w bixenonie (pomijam zwykłe lampy nie xenon) dzieliły się tylko na skrętne bądź nieskrętne. Więc nie rozumiem twojej aluzji że gdybyś chciał bix. Soczewki z b7 oraz b8 czy b8lift to są gabarytowo takie same soczewki za wyjątkiem mocowania palnika,więc jak na moje jak już masz zmienić to załóż sobie soczewki nowszej generacji. Zerknij na wątek jak kolega zmieniał soczewki b7 na b8 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/355011-wymiana-projektora-soczewki-bixenon-na-soczewki-z-a4-b8/
jawor369 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Dzięki, nie wiadomo tylko czy moje Depowskie lampy są przygotowane pod taką zmianę ew wyjęcie samej soczewki. Napisz proszę ile wychodzi za takie soczewki z b8 Mam takie lampy : http://allegro.pl/audi-a4-b7-04-reflektory-angel-eyes-chrom-ringi-i5518729711.html Edytowane 8 Grudnia 2016 przez jawor369
booolek Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nie mam pojęcie jakieś tam są zamontowane soczewki.soczewki z b8 jak coś to pisz pw.
Rekomendowane odpowiedzi