Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 b5 1.6 AHL '97 by TAPO94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Tapo94 napisał:

Wszystko powoli a do polifta z s trzeba taśmę i obudowę i ciężko dorwać za małe $

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ciężko? Przecież nie musisz mieć z eski taśmy, wystarczy liftowa - to to samo.

Opublikowano
  • Autor

Chodzi o ładna zadbana kiere eskowa reszta wiem że lift tylko nie ma ładnej zadbanej taniej. Dlatego czekam na okazje :)

Opublikowano

Z tego co widziałem swego czasu na alledrogo, to zadbana kiera od s-ki to koszt około 4 stówek. Możesz kupić jakąś gorszą (sporo tańszą) i oddać do obszycia lub regeneracji (koszt między 100-200 zł) i moim zdaniem efekt będzie jeszcze lepszy.

Opublikowano

ładna Audi :P Powiedz mi od czego podciągałeś prąd na podświetlane kratki nawiewu ?? ;p

Opublikowano
19 godzin temu, Tapo94 napisał:

Chodzi o ładna zadbana kiere eskowa reszta wiem że lift tylko nie ma ładnej zadbanej taniej. Dlatego czekam na okazje :)

Ta "eskowa" kiera to po prostu sport line. Nie ma sline w b5. A w poliftach normalnie wychodziły takie same w odpowiednim pakiecie. Swoją w niezłym stanie sprzedałem za 230zł z kw. Za 250zł idzie naprawdę spoko stan wyrwać, ja bym szukał zajechanej i dał do obszycia i efekt będzie o wiele lepszy.

Opublikowano
  • Autor
Ta "eskowa" kiera to po prostu sport line. Nie ma sline w b5. A w poliftach normalnie wychodziły takie same w odpowiednim pakiecie. Swoją w niezłym stanie sprzedałem za 230zł z kw. Za 250zł idzie naprawdę spoko stan wyrwać, ja bym szukał zajechanej i dał do obszycia i efekt będzie o wiele lepszy.
Wiem że sline nie ma w B5 szukam sygnowanej S4

Opublikowano
  • Autor
ładna Audi [emoji14] Powiedz mi od czego podciągałeś prąd na podświetlane kratki nawiewu ?? ;p
Światełko ze schowka pasażera [emoji4][emoji4]

Opublikowano

czyli świeci się ciągle po zapłonie ? :eusathink: nie lepiej było wpiąć się w podświetlenie przycisków np od awaryjnych ? :)

Opublikowano
23 godziny temu, Tapo94 napisał:

Szukaj zajechanej kierownicy z ładną poduszką, oddaj do obszycia za 150zł i masz elegancką ;)

Opublikowano
  • Autor

Świeci po włączeniu świateł bo w schowku światło też jest dopiero po włączeniu 

Opublikowano

u mnie jest zawsze tam zasilanie, gdy otworzę schowek to się świeci , no ale mam trochę starszy model:D właściwie to pierwszy rok produkcji :D

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj przyszło oświetlenie klamek z a6 c5 :) taże trzeba bedzie znowu modzić :D 
Jakieś pomysły jak to wszystko rozwiązać ?

Opublikowano

Proponuje podpiąć się pod awaryjne a co do tych plastikow co masz z a6c5 bd musiał je zapewne skrócić jeden z chłopaków tutaj robił taką modyfikację przeszukaj forum a napewno znajdziesz ten temat :)

Opublikowano
  • Autor
Proponuje podpiąć się pod awaryjne a co do tych plastikow co masz z a6c5 bd musiał je zapewne skrócić jeden z chłopaków tutaj robił taką modyfikację przeszukaj forum a napewno znajdziesz ten temat [emoji4]
Ja myślałem że pod przełączniki szyb żeby paliły się od otwarcia auta do zamknięcia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Chyba wyszło spoko 2d68fbbcbd9a5c036186b8ca5fd664f8.jpg94759993b0f8fe4dec2271ec37ed16e7.jpg026857cbf61ac2f5c33bca61cd01d954.jpg1dfcdba20d91408274b0fad85b83c025.jpge786811917545329d87a94f4eb068b69.jpg

Opublikowano

A jak wygląda to w nocy?  Aparat nie odzwierciedla tego co widzi ludzkie oko więc pytam o wrażenia delikatny czerwony czy taki że świeci się intensywnie i jasno?

Opublikowano
  • Autor

delikatna czerwona poświata we wnetrzu klamki wgl nie rozprasza i nie przykuwa uwagi :D

Opublikowano

No to czekam na dalsze fotostory. Identyczna jak moja więc tym bardziej chętnie pooglądam zmiany.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Troszke mnie nie było.
Więc tak dzisiejszy dzien był baaardzo aktywny ...
Wleciały springi Einbacha -40mm i dorwałem boczki tył od avanta z głosnikami :D:D 
Także niebawem audi mam nadzieje że sie poprawi, pierwsze wrażenia obnizenia audi prowadzi sie duuuuużo pewniej.
Zakupiłem dystanse 15mm :P Oraz ukończyłem wstawianie lampki od polifta z podświetlanymi przyciskami oraz aurą :D:D:D

Glebson.jpg

RR.jpg

Opublikowano

tylko sprezyny wymieniles? i ile taka przyjemnosc -/+ kosztuje i rozumiem ze miales fabryczne zawieszenie