Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 b5 1.6 AHL '97 by TAPO94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A w przedliftach była wgl 3-ramienna ?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mówisz o a4? Nie było, ale pisałeś o a3, a tam była ale okropna moim zdaniem :)

Opublikowano
  • Autor

Chciałbym po prostu kupić kierownice 3-ramienna i wymienić bez większej ingerencji

Opublikowano

Bez większej ingerencji pasuje kierownica z S4 przed liftem

Opublikowano

Oczywiscie że była w a4 kiera trójramienna na mały wieloklin, spokojnie dorwiesz taka kiere, zamiennie z a4/6/8, tylko przed zakupem pytaj o srednice wieloklinu, powinna mieć 17mm, albo kupujesz redukcje(fabryczna jest) kiere z wieloklinem 26mm i do tego tasma pod nowy wieloklin(czyli od 98r.).

A co do zawieszenia, dobry kit kompletny kosztuje nie wiele mniej jak gwint, tanich nowych gwintów nie kupuj, to sprzet pod sprzedaż auta, albo na tzw pomnik, właściwosci jezdne tragedia a pózniej opinia ze gwint nie nadaje sie do jazdy...

Edytowane przez Kowi87

Opublikowano
  • Autor

Oooo i taka odp mnie satysfakcjonuje

Opublikowano

Oczywiscie że była w a4 kiera trójramienna na mały wieloklin, spokojnie dorwiesz taka kiere, zamiennie z a4/6/8, tylko przed zakupem pytaj o srednice wieloklinu, powinna mieć 17mm, albo kupujesz redukcje(fabryczna jest) kiere z wieloklinem 26mm i do tego tasma pod nowy wieloklin(czyli od 98r.).

A co do zawieszenia, dobry kit kompletny kosztuje nie wiele mniej jak gwint, tanich nowych gwintów nie kupuj, to sprzet pod sprzedaż auta, albo na tzw pomnik, właściwosci jezdne tragedia a pózniej opinia ze gwint nie nadaje sie do jazdy...

Polejcie mu dobrze gada :)

Ja swoim avantem lekko 30 tys rocznie robię i latam na gwincie z tym ze nie mts a kw i jak tylko sb ustawisz na rozsądnej wysokości to naprawdę jest bajka no i nie male znaczenie ma tu opona, bo jesli wrzucisz 215/35 no to niestety i tak bd to czuł :) Ale tak jak w moim przypadku rozsądna wysokość zmniejsza się z każdym sezonem to chyba uzależnia :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Póki co tysiak odłożony

15644376_1267514519937757_712688945_n.jp15577709_1267514539937755_113929322_n.jp15592165_1267514506604425_85099483_n.jpg

Przyjechały listwy do audi początkowo miały isc do obklejenia fola 5D ale stwierdziłem podczas szlifowania że zostana satynowe ładnie rozjaśnią deske

Taki efekt Co o tym myślicie ?
53098499.Interior6.jpg

Czy występowały fotele kubełkowe poza tymi RS ?

Edytowane przez Tapo94

Opublikowano

Recaro robiła świetne fotele do b5.

Opublikowano

Kubelki z s4 tez sa produkcji Recaro

Opublikowano

Recaro z rsa, a zwykłe recaro to w zasadzie różniło się głównie tym, że miało napis RS :decayed: Te co kolega pokazał to zwykłe kubły coś ala vadery z bmw. Całkiem spoko się w tym siedzi, chociaż nie zamieniłbym się za moje recaro :P Ale jakby nie patrzeć cenowo jest delikatna przepaść między kubłami, a recaro. A jeśli chodzi Ci o taką kierownicę przy okazji to już właśnie inny wieloklin.

Opublikowano
  • Autor

Kubły jak na zdjęciu ale zdjęcie było by pokazać listwy jakie chce zrobić kierownica będę myśleć jeszcze jaka będzie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Pytanie za 100 punktów będę zmieniał płyn hamulcowy i zastanawiam się czy dalej dot 4 czy 5.1 i na co zmienić hamulcowe tył żeby się wiecznie nie zapowietrzaly

Dzisiaj upalałem auto dziewczyny Megane II i bardzo do gustu przypadł mi system HandsFree.
Dało by rade takie coś wyrezeć w B5 ??

Edytowane przez Tapo94

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

234ca713099fc601685ec8edd1231fc2.jpg

Jak z Trwałością tych lamp

Opublikowano

Kup zespolone

Opublikowano

Co do trwałości nie wiem ale kolego w tych pieniądzach kupił dzielone lampy i o ile wygląda to znośnie to świeci tragicznie. Ja mam w dzielonych lepsze żarówki i moje lampy oświetlają lepiej ;/

Opublikowano
  • Autor

No właśnie wszyscy pchają zespolone a te dzielone też ładne ale jak świeca tragedia to trzeba będzie coś rozkminic

Opublikowano

ja wpychał bym zespolone trochę rezania ale za to efekt jak dla mnie ok :)

Opublikowano
  • Autor

A jak że swieceniem??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

8949544f0fe1e7fcbdc386155e7a8d4b.jpg

325f0be7e01579c5c05d3132b739edbf.jpg

Wkoncu umyta :)