Opublikowano 1 Marca 20179 l Może z czegoś skorzystasz więc proponuję : prawe lusterko duże(do 50-80zł w kolorze dostaniesz ew oba wymienić na poliftowe w kolorze duże) > lampy przednie ori zespolone > kierunki boczne prysnąć na czarno / okleić folią(do 10zł za spray czy folie) , grill wrzucić poliftowy i pomalować ramke i kratki w czarny połysk(grill - 40-90zł), zmienić wycieraczki na np. Valeo płaskie(60zł) + najlepiej ramiona wycieraczek z passata b5 fl + ew jeżeli masz przedliftowe to zmienić na polift lampy tył ori. Co do foteli - te kubełki z niebieską alcantarą wychodziły w s4-kach ale spokojnie takie dostaniesz w skórze / materiale od zwykłej a4 w dobrej cenie. Trzymają dobrze w zakrętach, mają podgrzewanie często i są komfortowe. Generalnie dobry wybór A co do gwintu - nadaje się spokojnie do jazdy na co dzień, o ile go nie skręcisz na max będzie komfortowy, zawsze możesz też go podnieść więc najwyżej będzie siedział jak na springach ale lepiej się prowadził i dłużej cieszył Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem
Opublikowano 2 Marca 20179 l Autor Wielkie dzięki na pewno skorzystam z porad i oby takich więcej. Na dniach wystawiam autko passata B5 TDI na sprzedaż wtedy zacznę modzic a4Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Marca 20179 l Autor Widok w którym idzie się zakochać [emoji173]Założone radyjko troszkę nowsze wylapane za free niestety potencjometr wywalony. I teraz pytanie jakie radio żeby było ori ale szło wpiąć jakkolwiek pendrive Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Marca 20179 l Widok w którym idzie się zakochać [emoji173]Założone radyjko troszkę nowsze wylapane za free [emoji4] niestety potencjometr wywalony. I teraz pytanie jakie radio żeby było ori ale szło wpiąć jakkolwiek pendrive Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Ja mam keenwooda, kolor po zmroku identyczny z ori. Jak nie zapomnę to zrobię foto.
Opublikowano 11 Marca 20179 l Ja mam pioneer mvh-180ub, usb, aux i do tego podświetlenie z możliwością regulacji natężenia światła, do tego sporo możliwości regulacji dają radę za cenę około 200 zł.
Opublikowano 13 Marca 20179 l Autor A nic z oryginalnego ? Ktoś ma takie na sprzedaż??Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Marca 20179 l Autor A pasują plug&play ??Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Marca 20179 l 15 godzin temu, SebaVR6 napisał: a nie z a6 c5? No na mój gust to a6 c5 Z tego co się orientuje to nie za bardzo p&p
Opublikowano 19 Marca 20179 l pasują p&p z a6 c5 tylko trzeba to co jest na środku podłogi pod siedzeniem wyciąć
Opublikowano 19 Marca 20179 l A nie trzeba prowadnic wspawywać w podłogę?[emoji6] w b5 prowadnice są po bokach. W c5 czy b5 już pod fotelami. Nawet po takiej rzeźbie podczas jazdy nie wyregulujemy sobie oparcia bo łapa bez otwierania drzwi nam się nie zmieści:)Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Marca 20179 l chyba nie jest to opisane w dziale Manuale - DIY - zrób to sam i wejdź w a4 b5 i tam musisz sobie poszukać
Opublikowano 12 Kwietnia 20179 l Autor Dzisiaj wpadły inne fele niestety też do roboty ale wzór meeeeeega klasyczny. 17" x 8" et 40 jak to widzicie ?? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l Autor Nie każdy ma pieniądze na bbs spasy Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l 3 godziny temu, Tapo94 napisał: Nie każdy ma pieniądze na bbs spasy Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Nie no jasne że każdy orze jak może
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l To juz trzeba bylo poczekac, dolozyc troche i na lopaty ori rs6 c5 w 18" by starczylo bo to juz prawie w cenie zlomu chodzi
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l Autor Te też ori audi ponoć montowane w A8 Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 35 minutes later Do tego dystans dorzucić i siadzie wzór felgi to rzecz gustu Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka