Radex121 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Panowie taka sytuacja wyciek po lewej stronie silnika stojąc na wprost auta z czego to może sie lać ? niestety zdjęcia nie za idealne bo mało miejsca tam jest i na dodatek na dzień dzisiejszy tylko jedna ręka sprawna
mateuszeks Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Umyj to co brudne np czyścidłem w sprayu do hamulców (10zł) i zaglądaj co jakiś czas.
SotoM Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 na 4tym zdjeciu widac ze na 99% spod uszczelki pokrywy wałka rozrządu... - a przy korku wlewu oleju sucho...?? nie leje się w kierunku tego zaolejenia..??
Radex121 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 Musze sie umówić na wizytę do warsztatu i na podnośniku to umyć bo tak to ciężko To nie z pokrywy tam jest w tym rogu uszczelka troche wilgotna ale z niej nic nie leci po głowie mi chodzi uszczelka kolektora (tak to sie chyba nazywa to z czym jest turbina połączona) albo w najgorszym wypadku uszczelka pod głowicą ale wtedy podejrzewam ze miał bym ubytki płynu chłodzącego ?? Jak ktoś miał by jeszcze jakieś sugestie to proszę pisać za tydzień mam nadzieje ze uda mi sie coś ustalić to się zwami podzielę informacjami
Fido Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Proponuję umyć porządnie cały silnik i wtedy dopiero szukać świeżych wycieków.
Rekomendowane odpowiedzi