icemanvette Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dobra to i ja się w końcu pochwalę. Audi RS6 C6 2008r. 5.0 V10 TFSI 740HPWydech MG Motorsport z klapamiWkładki BMCProgram CompsportWszystkie listwy folia czarny matMaska Performance z wlotamiSzyby na czarnoFelgi na czarnoLampy na czarnoNowa pompa oleju ASORewizja silnika + nowe uszczelki i uszczelniacze ASONowe sondy ASOUsunięcie wentylatorów z intercoolerówDownpipe MG Motorsport bez katów.Korekta programu silnika + nowy program skrzyni.No i na koniec 740HP i 990NMJakieś ledowe lampki podświetlenia tablicyW swoim naturalnym środowisku Poczyniłem tuning. Zainstalowałem wszystkie żarówki led seria premium co to niby daje więcej światła. Tylko nikt nie mówił, że będzie świecić jak w domu.
d3jv Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Super auto! Tylko co z błotnikami przód? Bo sprawiają wrażenie jakby były innego koloru/materiału ;o Edytowane 8 Grudnia 2016 przez d3jv
pksmlody Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Oglądam filmik, mówię - blok na Psiaku, spoko... Myślę - nie nie, oby nie następny RS we Wro... Patrzę - Auto rakieta Fotele przednie tak miażdżą mi głowę, że sobie nie wyobrażasz... Brakuje mi tylko filmików z podnoszącymi się wskazówkami zegarów, pomyśl o tym Temat będę śledził, pozdrawiam!
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 .....piekna sztuka i niezle to jedzie
icemanvette Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Bo sprawiają wrażenie jakby były innego koloru/materiału ;o Są tego samego koloru światło tak pada bo fotograf ze mnie marny. Brakuje mi tylko filmików z podnoszącymi się wskazówkami zegarów, pomyśl o tym Wiem muszę w końcu nagrać. Jak wrażenia z jazdy? Całkiem przyjemne Zimowy setupOZ Botticelli 19' + dystanseOpony Yokohama V905 255/40/19
audiaudi Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Super auto! Tylko co z błotnikami przód? Bo sprawiają wrażenie jakby były innego koloru/materiału ;o są z alu
jedrekx Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 genialne letnie koło przemalowałbym jedynie na jakiś tytanowy kolor, a nie czarny.. ale to już kwestia gustu i drobiazg
icemanvette Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 letnie koło przemalowałbym jedynie na jakiś tytanowy kolor, a nie czarny.. ale to już kwestia gustu i drobiazg W kwestii czarnych kół jestem monotematyczny.
marcintuchola Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Audi petarda nie jednego marzenie:) jedyne co to pomyśl nad lampami tył polift
icemanvette Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 jedyne co to pomyśl nad lampami tył polift Myślałem o tym ale z racji że i tak by były przyciemnione nie ma to większego sensu
majkel20 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Auto super, ale te wloty na masce lipnie wyglądają
icemanvette Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Auto super, ale te wloty na masce lipnie wyglądają One nie mają wyglądać tylko odprowadzać ciepło z silnika Zresztą mnie się podobają Edytowane 9 Grudnia 2016 przez icemanvette
majkel20 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Niewątpliwie po to są Wiadomo, auto ma sprawiać przyjemność właścicielowi
icemanvette Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 nagraj tacho jak się zbiera Taki jest plan
Animal Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Masakra pięknie auto i wspaniale się drze
Rekomendowane odpowiedzi