Przemysław Jankowski Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witajcie auto mam od msc wczoraj wyjelem aku do ładowania no i dzisiaj jak podpielem to po zrobieniu paru km zaświeciła się kontrolka poduszki pow. I pali się cały czas jak można w łatwy sposób sprawdzić czy auto ma poduszki pow? Bez rozkręcania niczego martwi mnie ,że auto mogło być po dzwonię ,a poprzedni właściciel usunął na kompie błąd.
krystian.gawin Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Podłączyć vcds-a i wszystko wykaże Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Przemysław Jankowski Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Trzeba mieć jak to 2tysie kosztuje chyba ,że masz jakiś inny program tańszy z Allegro polecieć wraz z jabłkiem hmm?
bin85 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 wystarczy klon VCDS za ok 200 zł, gdyby nie było poduszek to nie dało by się skasować błędu, ewentualnie podjedź do warsztatu i zrobią Ci diagnostyke za 50zł
Przemysław Jankowski Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) ja 12.12 vcds za 18 usd zamowilem wlasnie Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Przemysław Jankowski
Rekomendowane odpowiedzi