radicz889 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witam jestem nowy, mam problem ze swoim nowym audi a4 które sprowadziłem z zagranicy, mam taki problem że samochód łapie temperature 90 stopni a w środku dmucha zimnym powietrzem, przewody od nagrzewnicy na podszybiu są gorące i ciągle leci powietrze raz mocno furka wodą raz cisza, raz ciepło jest raz nie, szczególnie pod czas jazdy grzeje trochę a na luzie zimno proszę o pomoc.
radicz889 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Odpowietrzales uklad? tak odpowietrzałem, z początku wlałem płukankę i zrobiłem na niej 200 km, potem spuściłem wlałem GLIXOL, i odpowietrzałem. I dalej zimnem dmucha a temperatura cały czas 90 stopni. A lodem wieje. DOBRA JUŻ DZIĘKUJE NIE POTRZEBUJE PORADY TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY NA FORUM ZERO POMOCY NIE MOŻNA LICZYĆ, PROBLEM ROZWIĄZANY.
WYSKUN Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 "DOBRA JUŻ DZIĘKUJE NIE POTRZEBUJE PORADY TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY NA FORUM ZERO POMOCY NIE MOŻNA LICZYĆ, PROBLEM ROZWIĄZANY." no nieźle nieźle
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Rozwiazaniem problemu zapewne była zapchana kamieniem nagrzewnica Edytowane 12 Grudnia 2016 przez uszol
Rekomendowane odpowiedzi