Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Duplikat ksiazki serwisowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać się kogoś czy robił taki duplikat książki serwisowej ? Otóż chodzi mi o to że kupiłem auto bez książki, byłem w serwisie i po numerze vin wyszło że auto było serwosowane do 2016r. Pytałem się w serwisie czy mogę zrobić duplikat tych wszystkich srwisow itp. Pan mi odpowiedział że nie mogą nic mi z tad wydrukować, odpowiedział jedynie że mogę kupić pustą książkę i dalej ja serwisowac... A chciałbym mieć tą historię auta u siebie... Czy ktoś wie jak to obejść ???

Opublikowano (edytowane)

dziwne, jakieś kilka lat temu z salonu VW wsystko mi podrukowali tzn, sprawdzałem przeszłośc mk4 ojca, aha ta przyjemnosć kosztowała mnie 50zł

Edytowane przez tobias
Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać się kogoś czy robił taki duplikat książki serwisowej ? Otóż chodzi mi o to że kupiłem auto bez książki, byłem w serwisie i po numerze vin wyszło że auto było serwosowane do 2016r. Pytałem się w serwisie czy mogę zrobić duplikat tych wszystkich srwisow itp. Pan mi odpowiedział że nie mogą nic mi z tad wydrukować, odpowiedział jedynie że mogę kupić pustą książkę i dalej ja serwisowac... A chciałbym mieć tą historię auta u siebie... Czy ktoś wie jak to obejść ???

Hej, w polsce raczej tego nie ogarniesz niestety. Mieszkam we wloszech I sprzedaje samochody za kazdym razem jak jestem W PL i zalatwiam cos z autem kompletny brak informacji. Dam ci przyklad 2 miesiace temu mialem bentleya z szwajcari dzwonilem do warszawy by sprawdzic ostatni serwis niestety nie mieli takiej informacji mowia ze nie idzie tego sprawdzic bo auto nie jest krajowe, zadzwonilem do wloch informacja podana od reki przez tel podali gdzie byl ostatni serwis jaki mial przebieg I co bylo wymieniane. 2 tyg temu ta sama sytuacja w Porsche Katowice Panamera z francji w pl brak informacji dzwonie do wloch przez tel mowia wszystko. Nie wbija ci tego W ksiazke chyba ze konkretny serwis byl u nich ale moga ci wydrukowac historie:)) co I gdzie bylo robione. Mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

Niepotrzebny Ci żaden duplikat. Wykup sobie historię za kilkadziesiąt złotych, wystarczy wpisać "historia vag" w wyszukiwarkę i masz oferty.