elmo814 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 nie powolaj sie na a4 klub, albo indywidualnie na kogos z nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 albo indywidualnie na kogos z nas E! Młody! Mów za siebie. Ja z Wojtkiem jesteśmy na wojennej ścieżce za felgi, ktore kupił... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 to mu sruby poluzuj jak sie na Ciebie powoła :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 jak mu gienek poluzuje , to będzie gratisa miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja moją fure serwisuje sam. Mechaników staram się nie dopuszczać a Tescio z mechaniki noga totalna A felunek mam ładny i Paraf zazdrości po prostu, znaczka OOOO z nich nie zdejmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Panowie - Zamość lub okolice, dobry elektryk samochodowy, który by pociągnął linie k od navi do gniazda diagnostycznego, poza specem na lubelskiej (2 tygodnie urlopu) i tym przy 2 lo bo jego znam. Macie kogoś kogo byście polecili poza wymienionymi? Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 A sam nie możesz tego zrobić Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Hm jakbym mógł to bym nie szukał kogoś kto jest w stanie to zrobić... Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 :JC_fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 http://s9.postimg.org/u71bj03ob/IMG088.jpg:JC_fan: http://img.tapatalk.com/d/13/07/29/yba6u9ub.jpgWysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 niby lato, a Wam spalanie podskoczyło... ...a mówią, że 1,9 TDI "pali" 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 u mine było dziś 37,5 to jak z tym elektrykiem znacie jakiegoś? bo u Malczenki ogarną, ale dopiero piątek/poniedziałek, a wolałbym wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 5+ to palą, ale oleju silnikowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Paraf mosku chciałbyś takie spalanie w swoim wozidle ;p Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 u mine było dziś 37,5 to jak z tym elektrykiem znacie jakiegoś? bo u Malczenki ogarną, ale dopiero piątek/poniedziałek, a wolałbym wczesniej. nie ma dobrych elektryków , same kmioty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a jakiś najlepszy z tych najgorszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Paraf mosku chciałbyś takie spalanie w swoim wozidle ;pWysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Tak, jak zwykle masz racje.. Filtra cząstek stałych też mi brakuje Dizel to zło. Silnik dla dostawczaków i aut ciężarowych a nie osobówek. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 oczywista sprawa 1,8T to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 lubie swojego diesla, zwłaszcza w trasie jak mam 4,6 spalanie ale fakt, jak wsiąde do benzyniaka ojca też dwu litrowego to zupełnie inna jazda, tak jakoś błogo i cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ... Dizel to zło. Silnik dla dostawczaków i aut ciężarowych a nie osobówek. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Całkiem niedawno słyszałem to o LPG :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi