Opublikowano 11 Marca 201511 l a ja tam orlenowi podziękowałem już jaaakis czas temu... i własnie po nim walków się spodziewam ... no ale co kto lubi
Opublikowano 11 Marca 201511 l Swojego czasu sporo tankowałem na Orlenie, potem długo śmigałem na ropie z UA a od jakiś 2-3 lat tankuję tylko na lotosie. I jak dotąd problemów nie miałem.A co tam Ci Orlen wykręcił?
Opublikowano 11 Marca 201511 l Ja na Lotosie już 8 rok, wcześniej PB teraz ON, jestem zadowolony i nie zamierzam zmieniać stacji, a na UA to nie wiem jak z tym paliwem, opinie są podzielone, jak kto trafi, ja osobiście nie mam paszportu i nie jeżdżę, (nie mam zamiaru wyrabiać, bo mam na codzień styczność z tymi "dziwnymi ludźmi"), Edytowane 11 Marca 201511 l przez Aragon99
Opublikowano 11 Marca 201511 l Tak jak Aragon99 lostos polecam. Ja osobiście tankuje na statoilu już kilka ładnych lat, bo mam najbliżej ale orlen mi kiedyś wykręcił nr ze jakieś chrzczone paliwo zalałem i dławił się niemiłosiernie. Mam zarazę i już. Poza tym kogo nie zapytam ze znajomych to odradza orlen. jestem tego samego zdania. Lotos, shell, statoil... Kolejność dowolna
Opublikowano 11 Marca 201511 l Zimowe paliwo nawet latem można stosować więc na luzie można lać. Wałów też bym się nie spodziewał po orlenie. polecam Ci tankowanie na Hrubieszowskiej
Opublikowano 11 Marca 201511 l Poszukuję 17 cali z oponami (opony mogą być na sezon czy coś w ten deseń) 5x112 do a4 b5 ,ktoś coś ma albo wie kto ma albo zna kogoś kto wie kto ma?? Maksymalnie 7 stówek mogę dać na to.
Opublikowano 11 Marca 201511 l koledzy jakiś zaufany człowiek od polerki w okolicach Zamościa? Up Edytowane 12 Marca 201511 l przez Kaanntt
Opublikowano 11 Marca 201511 l po orlenowskim on w lublinie kiedyś stanęło parę aut. jeden gość tylko wygrał , bo miał zamontowany gps , i był wstanie udowodnić że tankował tylko u nich . reszta bujała się za swoje . koledzy jakiś zaufany człowiek od polerki w okolicach Zamościa? elmo , klient ... Edytowane 11 Marca 201511 l przez Sherlock
Opublikowano 11 Marca 201511 l ty menadzer Poszukuję 17 cali z oponami (opony mogą być na sezon czy coś w ten deseń) 5x112 do a4 b5 ,ktoś coś ma albo wie kto ma albo zna kogoś kto wie kto ma?? Maksymalnie 7 stówek mogę dać na to. sory sajmon za 17 z oponami ? mówisz o stalowych
Opublikowano 12 Marca 201511 l I nam było miło. A tymczasem, co powiecie o takim "felunku" na lato No i nie nabieram. Dwie okazały się krzywe tak że do prostowanie, dwie kolejne od bidy by uszły. Opony tak jakby ktoś jeździł bez zbieżności odpowiedniej - zużyte bardziej od środka niż na zewnątrz, do tego chińskie nankangi no i co najgorsze - felga to zwykły chamski chińczyk, więc pewnie proste byłyby do pierwszej dziury.
Opublikowano 12 Marca 201511 l Wiesz, sprzedawała to osoba bez pojęcia o felgach, która odzyskała je za długi - więc szansa była. Dobrze że dokładnie je sprawdziłem
Opublikowano 12 Marca 201511 l ty menadzer Poszukuję 17 cali z oponami (opony mogą być na sezon czy coś w ten deseń) 5x112 do a4 b5 ,ktoś coś ma albo wie kto ma albo zna kogoś kto wie kto ma?? Maksymalnie 7 stówek mogę dać na to. sory sajmon za 17 z oponami ? mówisz o stalowych da się załatwić znalazłem za 900 z oponami w db stanie.Tylko no jakby 2 stówki ponad mój budżet Dokładnie takie jak te http://images.krajoweogloszenia.pl/nlarge/felgi_aluminiowe_audi_a3_vw_golf_v_touran_jetta_orgina_17_4-sztuki_94634.jpg I nam było miło. A tymczasem, co powiecie o takim "felunku" na lato No i nie nabieram. Dwie okazały się krzywe tak że do prostowanie, dwie kolejne od bidy by uszły. Opony tak jakby ktoś jeździł bez zbieżności odpowiedniej - zużyte bardziej od środka niż na zewnątrz, do tego chińskie nankangi no i co najgorsze - felga to zwykły chamski chińczyk, więc pewnie proste byłyby do pierwszej dziury. Ja też zostałem bez felg jak na razie.Pojechałem to Teratyna juz przekonany,że zabiorę ładne felgi..Rozmawiałem z oszustem tzn sprzedającym kilka dni wcześniej.Pytałem się czy felgi proste - taaak prościuteńkie można sprawdzić na wyważarce.Czy 5x112 ? - tak 5x112 .W jakim stanie opony ? -słabe ale do jazdy.Zajeżdżam na miejsce,pierwsze co rzuciło mi się w oczy to gula na jednej oponie..no dobra trudno,sprawdzam na wyważarce - miota całą wyważarką są tak krzywe ,że nie da się ich wyważyć tylko prostowanie..szczytem szczytów okazało się to,że jednak nie jest to rozstaw 5x112 tylko 5x100..Myślałem,że wyjdę z siebie.Takie cuda w wulkanizacji w Teratynie.Serdecznie nie polecam Edytowane 12 Marca 201511 l przez Sajmoon
Opublikowano 12 Marca 201511 l To Jak z tą polerka jest ktoś godny polecenia? pisz PW do chudineze... jak znajdzie trochę czasu, to ci ogarnie ręcznie (bez rotacyjnej)
Opublikowano 12 Marca 201511 l To Jak z tą polerka jest ktoś godny polecenia? Co chcesz polerować.pisz na pw
Opublikowano 12 Marca 201511 l Chyba cały samochód, bo jak co innego to by tu napisał Ja mam komplet felg 17" 5x112