Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Zamojskie - druga niedziela miesiąca godz. 15.00 patrz 1 post

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jedzie ktos z chelma moze i ja sie zabiore :)

ja jutro odpadam, za duzo na glowie spraw

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 280,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To jedzie ktos z chelma moze i ja sie zabiore :)

ja jutro odpadam, za duzo na glowie spraw

Ja jutro tez Raczej odpadam :wallbash: bo samochodu raczej nie będe miał dostępnego do godzin popołudniowych :thumbdown: ale jako pasażer zawsze mogę się zabrać :gwizdanie: :kox:
Opublikowano
  • Autor

Z tego widać, że chyba będę sam ;( no ale ja będę może jednak ktoś do mnie dołączy.

Opublikowano

Z tego widać, że chyba będę sam ;( no ale ja będę może jednak ktoś do mnie dołączy.

No ja np. też nie dojadę :decayed: Chyba że przełożysz tego spota na inny termin? Bo nikomu on nie pasuje :decayed: Może za 2 albo 3 tygodnie? Bo za tydzień też nikomu nie pasuje :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

W ostatniej chwili już nie będę zmieniał terminu jeśli nie wypali następny będzie być może za 2 miesiące, bo szkoda kogoś na siłę uszczęśliwiać :confused4:.

Opublikowano

To najlepiej ustalaj termin tu na forum z ludźmi, a nie podajesz jakiś termin sam. Najlepiej tydzień/dwa wcześniej podaj propozycje i jak się ludzie zbiorą/zadeklarują to pisz termin w pierwszym poście i już :) Może uda się ludzi z LKA wyrwać do Zamościa :) Tylko musisz proponować to dużo wcześniej, a na bank się ludzie zbiorą :) Ja też z chęcią się kiedyś przejadę :good:

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem ze mam jutro 1 rocznice ślubu :shocked: i dlatego nie moge wpasc :kwasny:

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem ze mam jutro 1 rocznice ślubu :shocked: i dlatego nie moge wpasc :kwasny:

:polew: brawo :naughty: Widać kolega ma pamięć do dat :wink4:

Opublikowano

Dobrze że chociaż sobie przypomniał bo jakby nie to strach pomyśleć..... :naughty: Pewnie by było: :baseball::kox:

Ja jak się wyrobię to wpadnę ale nie wiem czy na pewno. i tak będę w trasie to co by mi zależało nie wpaść. Tylko ten czas... :kwasny: ale to się jutro będę martwić :decayed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 22:30_________________________________________________A pierwszy spot to wiadomo że tłumów nie będzie ale powoli się rozkręci i będzie :good:

Opublikowano

wiadomo że tłumów nie będzie ale powoli się rozkręci i będzie :good:

U nas w Chełmie tez na początku nie było tłumów ale z czasem sie rozkreciło troszkę :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Termin następnego napewno będzie dużo wcześniej. Co do tego terminu to jak pisałem ten wątek dodałem, żeby były jakieś sugestie no ale oprócz deklaracji STO_PROCENT i edekxp (najbardziej miejscowi) to zero sprzeciwu lub zaproponowania innej daty. Wysłałem zaproszenia do ludzi, których znalazłem w użytkownikach z samego Zamościa jak mieli zadeklarowane oraz z pobliskich miejscowości. No ale jak widać to więcej z Wami tu dyskutuje niż co powinni być bardziej zainteresowani w tłumaczeniu co mają najbliżej. No ale myślę, że w przyszłości rozwinie się ten wątek oraz będzie więcej ludzików na spotach.

Opublikowano

Ja zawitam na pewno (chyba że się ziemia rozstąpi) :decayed: Śledziłem ten wątek od początku ale nie chciałem się deklarować bo nie wiedziałem na 100% czy będę miał wolne :tongue4:

Opublikowano

Ja właśnie za 10 min wyruszam.... i jak się wyrobię to zahaczę o Zamość :kox:

Opublikowano
  • Autor

:oklaski: no już mnie to cieszy, że sam nie będę i poznam nowych ludzi :)[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 12:56_________________________________________________No i po I historycznym spociku Zamojskim na który zawitali STO_PROCENT, Nemek20 i RAFAL_ no i oczywiście ja :D. Jak na pierwszy raz to było elegancko frekwencja :good:. I juz wstępnie ustaliliśmy datę kolejnego spotu na połowę lutego dokładnie podam w temacie tylko zajrzę do kalendarza :naughty:.

Dzięki Wszystkim co przybyli i czekamy na kolejnych kolegów lub koleżanki na następnych spotach.

Wstawiam pierwsze zdjęcie które robiłem telefonem kolejne będą w najbliższych dniach gdy kolega RAFAL_ dośle mi na maila :)

ispotes2.jpg

Opublikowano

mieliśmy w Lublinie spotkanie w sprawie Zlotu na WOŚP dlatego nikt nie zawitał

postaramy się kiedyś uderzyć do was na spot

gratuluje podjęcia się organizacji,pamiętam pierwszy mój spot w Lublinie blisko 3 lata temu-było nas 6

powodzenia :wink4:

Opublikowano

na pewno z czasem spociki sie rozkręcą :good: w końcu trzeba od czegoś zącząć :good:

Opublikowano

No i nie zdążyłem :kwasny:

A do której był spocik??? Bo jak do ok 17 to bym jeszcze może na godzinkę zdążył. No ale przepadło :wallbash:

To jak będzie ustalany następny spocik to się pomyśli nad wyjazdem :kox:

Cóż początki zawsze bywają trudne ale Zamość to nie jest jakaś mała miejscowość i chętni się znajdą

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

gelo Serdecznie zapraszam na kolejne spociki, a swoją drogą czytałem u Was w temacie, że organizujecie coś odnośnie WOŚP. Pewnie i ja bym się prawdopodobnie pojawił (11.01) no ale akurat pracuje tego dnia.

No i nie zdążyłem :kwasny:

A do której był spocik??? Bo jak do ok 17 to bym jeszcze może na godzinkę zdążył. No ale przepadło :wallbash:

To jak będzie ustalany następny spocik to się pomyśli nad wyjazdem :kox:

Cóż początki zawsze bywają trudne ale Zamość to nie jest jakaś mała miejscowość i chętni się znajdą

Pozdro

Po 16-tej rozjechaliśmy się, a data jest już mniej więcej ustalona czytaj podklejony watek (czyt. na samej górze tematu) myślę że będzie pasował wszystkim zainteresowanym.

Opublikowano

o to już wstępne ustalenia są :shocked:

no i zobaczymy... :decayed: postaram się tym razem zawitać

Opublikowano

To może i Lublin zajedzie :> :wink4:Gelo nie wypada tam nic innego tego dnia? :decayed: